İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Anadolu / Beykoz Beykoz Paşalı Süpermarket

BEYKOZ MERKEZ DE BULUNAN MARKETLERİMİZE; LİSE MEZUNU BAYAN KASİYERLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Pendik Bozkan Petrol Bp Pendik

İSTANBUL PENDİK KAYNARCA MAH.DE BULUNAN YENİ AÇILACAK BENZİN İSTASYONUMUZA MARKET BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK KASİYER ALINACAKTIR DENEYİMLI VEYA DENEYİMSİZ 18-35 YAS ARALIGINDA BAY VEYA BAYAN 1700TL MAAS+SİGORTA+YEMEK ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Asya Alışveriş Merkezleri Tic. Ltd. Şti

En az lise mezunu Diksiyonu düzgün İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü Dış görünümü ve kişisel bakımına özen gösteren Özgüveni olan, sorumluluk sahibi, sözlü ifade ve temsil yeteneği gelişmiş Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyumlu Müşteri odaklılığ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tadı Bafra

20-30 yaşları arası Yazar kasa ve pos cihazı konusunda deneyimli Tercihen Ön muhasebe bilgisi olan; Kişisel bakımına özen gösteren Güler yüzlü, dinamik ve takım çalışmasına yatkın Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilicek Sigara kullanmayan..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere KASA / REYON PERSONELİ olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. En az lise mezunu Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Firma Adı Gizli

- EN AZ LİSE MEZUNU - YİYECEK İÇEÇEK SEKTÖRÜNDE KASİYER POZİSYONUNDA EN AZ 1 YIL DENEYİME SAHİP - GÜLERYÜZLÜ, DİNAMİK - TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN - ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN - DİKSİYONU DÜZGÜN - HİJYENE ÖNEM VEREN, PREZATABL - İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKAME..

İstanbul Anadolu / Pendik Gümüşay Grup

Kaynarca mevkinde bulunan benzin istasyonu marketinde çalıştırılmak üzere; En az Lise mezunu, Bilgisayar bilgisi olan, Esnek çalışma saatlerine uygun, Pendik,Kaynarca mevkinde ikamet eden, Daha önce markette kasiyerlik yapmış, 20 ile 30 yaş arası bayan el..

İstanbul Anadolu / Kadıköy COOKSHOP

Genel nitelikler: En az lise mezunu Cafe-Restaurant kasalarında tecrübeli İnsan İlişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren ve diksiyonu düzgün Analitik düşünce yeteneği gelişmiş Takipçi ve dikkatli Takım çalışmasını seven Vardiyalı çalışma saatleri..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bausan Bina Proje Ar. A. Ş. (Bp Çamlıca)

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar İlçesinde Bulunan Akaryakıt İstasyonumuza ÖN SAHA ve MARKET BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK; - Diksiyonu Düzgün, - Askerliğini Tamamlamış veya Minimum 2 Yıl Tecilli, - Tercihen Satış (Akaryakıt İstasyon) Tecrübeli, - Vardiyalı Sisteme ayak uydurabilecek,..

İstanbul Anadolu / Kartal TURKAŞ

Projemizde çalıştırılmak üzere kasiyer olarak görevlendirilecek ,en az lise mezunu dış görünümüne dikkat eden ,diksiyonu düzgün ,güler yüzlü 07:30/17:30 -11:00/20:30 saatlerine uyumlu olarak çalışabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz .Ticaret lisesi mezunu tercihimizdir. Bay adaylar de..