İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Anadolu / Maltepe Evidea.com

İş Tanımı E-ticaret sektöründe genç ve dinamik ekibi ile hızla büyümeye devam eden yabancı sermayeli şirketimiz artık Mağazacılık sektörüne de adım atıyor! Siz de hem deneyimlerinizi kullanıp bu büyümeye katılmak hem de Maltepe'de açılacak olan ilk mağazamızda yer alarak heyecanımıza or..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Köylüce Gurme

DENEYİMLİ, DİKSİYONU DÜZGÜN KASİYER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı İstanbul il'i Tuzla ilçesinde yer alan Migros ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time Kasiyer..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kahve Dünyası

Ticaret Lisesi veya ön lisans mezunu En az iki yıl deneyim sahibi İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Takım çalışmasına yatkın Kişisel görünümüne özen gösteren Esnek çalışma saatlerine uyumlu Tercihen askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için) ..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul ili Çekmeköy ilçesinde açılacak olan Migros Jet Mağazamızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Tuzla sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. pendik Kurtköy deki projemizde çalışacak Gün içinde pos cihazları ve nakit ile alışveriş trafiğini yönetecek. Servis saatleri dışında garson ekibine salonda destek verebilecek personel ihtiyacımız...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Demsa İç ve Dış Ticaret A.Ş.

Demsa Group, Lüks mağazacılık bünyesinde faaliyet gösteren, dünyaca ünlü markaları müşterisinin beğenisine sunan mağazalarında görevlendirilmek üzere sorumlu olduğu mağazanın kasa ve muhasebe uygulamalarını gerçekleştirecek Kasa Görevlisi arayışımız bulunmaktadır. Kasiyer pozisyonu içi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Demtaş Gıda Marketleri

Erenköy ve Bostancı civarında Demtaş Mağazalarımızda çalışacak bay bayan deneyimli kasiyer aranmaktadır...