İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı İstanbul il'i Tuzla ilçesinde yer alan Migros ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time Kasiyer..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Ataşehir ilçesinde yer alan Migros ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Şile TAVUK DÜNYASI

Markamızın Mecidiyeköy trump avm de bulunan şubemize en az bir yıl deneyimli,diksiyonu düzgün dış görümüne önem gösteren,güler yüzlü,takım çalışmasına uyumlu kasiyer ekip arkadaşı alınacaktır. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. tel:0530 159 33 69..

İstanbul Anadolu / Maltepe Evidea.com

İş Tanımı E-ticaret sektöründe genç ve dinamik ekibi ile hızla büyümeye devam eden yabancı sermayeli şirketimiz artık Mağazacılık sektörüne de adım atıyor! Siz de hem deneyimlerinizi kullanıp bu büyümeye katılmak hem de Maltepe'de açılan ilk mağazamızda yer alarak heyecanımıza ortak olm..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Köylüce Gurme

DENEYİMLİ, DİKSİYONU DÜZGÜN KASİYER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul ili Çekmeköy ilçesinde açılacak olan Migros Jet Mağazamızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz gıda sektöründe faaliyet gösteren bir müşterimiz adına Kasiyer arayışımız bulunmaktadır. -Dinamik, titiz çalışabilen, dikkatli ve güvenilir, -Tercihen IBM kasa tecrübesi bulunan, -Uzun dönemli çalışacak, -Yoğun çalışma temposuna açık,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir SPX MAĞAZALARI

OLGAR Şirketler Grubu'nun, outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan SPX Mağazalarımızda görevlendirmek üzere KASİYER arayışımız bulunuyor. GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Mağazacılık alanında..