İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer

En az lise mezunu, En az 1 yıl tecrübeli, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Gıda ve perakende Sektörün devlerinden biri olan ve bu doğrultuda daima yenilikçi yapıya sahip, hem kendini hemde çalışanlarını geliştiren..

İstanbul Anadolu / Tümü Durmaz Grup

SİZDE TOTAL PETROL İŞLETMESİNDE, KENDİ AKARYAKIT İSTASYONLARINDA MARKET SATIŞ ELEMANI OLARAK BAŞLAYARAK KARİYERİNİZE YÖN VERMEK İSTİYORSANIZ BU İLAN TAM SİZE GÖRE ! Lise ve dengi okullardan mezun, Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, Tercihen Perake..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

MARKET KASASINDA CALISMIS TEMIZ GULER YUZLU AKTIF ARKADASLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Tümü DOROM.CO

Big Chefs Zincirinin ''Fast Casual'' konseptiyle hizmet verecek olan yeni markası Dorom.co’ya; *19-35 yaş arasında, *En az lise mezunu, *En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyime sahip, *Micros sistemini kullanmış, *Güven ve sorumluluk bilincine sahip, *İnsan..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Ataşehir ilçesinde yer alan Migros ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

GENEL NİTELİKLER Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Kırkpınar Lokantalarının genişleyen organizasyon ve ihtiyaçları doğrultusunda, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakalarında bulunan şubelerinde Kasiyer olarak görevlendirmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bumarket

Üsküdar bağlarbaşında veya yakınında oturan tecrübeli kasiyer alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vapiano Suadiye

İstanbul Bagdat Caddesinde bulunan Almanya merkezli uluslararası restoranımızda eğitim verilerek tam zamanlı çalışacak,hizmet sektöründe kariyer hedefleyen ,takım çalışmasına yatkın, genç, dinamik, insan ilişkileri kuvvetli, güleryüzlü,öğrenmeye açık, -Anadolu Yakasında ikamet eden -35..

İstanbul Anadolu / Kartal TURKAŞ

Projemizde çalıştırılmak üzere kasiyer olarak görevlendirilecek ,en az lise mezunu dış görünümüne dikkat eden ,diksiyonu düzgün ,güler yüzlü 07:30/17:30 -11:00/20:30 saatlerine uyumlu olarak çalışabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz .Ticaret lisesi mezunu tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz e-ticaret ve mağazacılık sektöründe hizmet veren kurumsal müşterimiz için '' Kasiyer '' arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: En az 2 yıl mağazacılık sektöründe kasa deneyimi olan, Ekip çalışmasına yatkın, Mağazacılık sek..