İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

Bağdat Caddesi'nde açılacak olan restaurantımız için , sektörde tecrübeli , yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, kasiyer aramaktayız...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK KASİYERLER ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Uzman Dijital Baskı

İŞ TANIMI: UZMAN DİJİTAL BASKI'da önmuhasebe ve kasa yapabilecek deneyimli eleman arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER: 1- En az Lise mezunu 2- Prezentabl 3- En az 2 yıl önmuhasebe deneyimi 4- MS Office programlarına hakim 5- Fatura,İrsaliye işlemleri,evrak gi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Beyaz Fırın Ataşehir

Çiftehavuz- Kadıköy mağazamızda çalışmak üzere şirketin standartları gereği günlük kasa nakit akışı ve kasa süreçleri ile ilgili tüm işlemleri hatasız, hızlı ve güvenilir olarak operasyonel sistemde gerçekleştirebilecek Kasa Sorumlusu aramaktayız Yiyecek-İçecek sektöründe deneyimli veya..

Genel Nitelikler En az lise mezunu, En az 1 yıl tecrübeli, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Gıda ve perakende Sektörün devlerinden biri olan ve bu doğrultuda daima yenilikçi yapıya sahip, hem kendini ..

İstanbul Anadolu / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurt-içi ve yurt-dışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Türkiye'nin..

İstanbul Anadolu / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Yiyecek içecek sektöründe kasiyer pozisyonunda en az 1 yıl deneyimine sahip, Micros sistemi konusunda tecrübeli, İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, Güven..

İstanbul Anadolu / Beykoz Beykoz Paşalı Süpermarket

BEYKOZ ,KAVACIK VE AKBABA'DAKİ ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞACAK BAYAN KASİYER ARANIYOR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sibiryak Maden Grup A. Ş.

ATAŞEHİR WATERGARDEN AVM'DE Kİ KAYHAN PİDELİ KÖFTE ŞUBEMİZDE KASİYER ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN DAHA ÖNCE MİCROS KASA VE SİPARİŞ SİSTEMİ KULLANMIŞ OLAN EN AZ LİSE MEZUNU, TERCİHEN TURİZİM MESLEK LİSESİ MEZUNU KİŞİSEL TEMİZLİK VE BAKIMINA ÖNEM VEREN UYUM İÇERİSİND..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

GENEL NİTELİKLER Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Kırkpınar Lokantalarının genişleyen organizasyon ve ihtiyaçları doğrultusunda, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakalarında bulunan şubelerinde Kasiyer olarak görevlendirmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip..