İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Kadıköy Borsa Ayakkabı

KADIKÖY'DE BULUNAN AYAKKABI MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN MAĞAZA MÜDÜRÜ VE SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; BURSA - NİLÜFER BÖLGESİNDE BULUNAN YENİ AÇILACAK AVM.PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE , - ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kurallar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz AVM projemizde görevlendirilmek üzere "Güvenlik Proje Müdürü" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER * Üniversite Mezunu, * 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kartına sahip (Silahlı- Silahsız), * SİTE, AVM , OTEL vb. projelerde vey..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Beyaz Köşk Çamlıca

üsküdar'da çamlıca tepesinde bulunan restaurantımız da çalışacak müdür alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tazemasa Gıda Hizmetleri A. Ş

4 Yıllık kurumsal firmamızda Gece imalat/paketleme bölümünde çalışacak ve yönetecek disiplinli düzgün dinamik çalışma arkadaşı aramaktayız . 25-45 yaş aralığında, Disiplinli , imalat tecrübesi olan ve iletişim becerisine sahip, Motivasyonu ve enerjisi yüksek olan, Çö..

İstanbul Anadolu / Tümü Bms Group

Temizlik ve Güvenlik sektöründe yaklaşık 10 yıllık deneyime sahip ve her geçen gün büyüyen firmamıza; İstanbul da ikamet eden İş Açıklaması • Ekibindeki personelin sevk ve idaresini sağlamak, • Sorumlu olduğu alanlar ile ilgili iş planlarını yapmak ve uygulamak, • Personel gö..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tech Design Mobilya

Tecrübe: 5 - 10 yıl tecrübeli adaylar Askerlik Durumu: Yapıldı Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun) Üniversite Bölümü: Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Makine Mühendisliği,Orman Endüstri MühendisliğiKonusunda Lisans ..

İstanbul Anadolu / Pendik Bozkan Petrol Bp Pendik

İSTANBUL PENDİK KAYNARCA MAH.DE BULUNAN YENİ AÇILACAK BENZİN İSTASYONUMUZA DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ 20-45 YAŞ ARALIĞINDA BAY VEYA BAYAN İSTYASYON MÜDÜRÜ ALINACAKTIR. MAAS+YEMEK+SIGORTA DETAYLAR YUZYUZE GORUSULECEKTIR...

Tuzla Aydınlı'da Yönetim Hizmeti vermekte olduğumuz 320 dairelik sitede görevlendirilecek tecrübeli site müdürü arayışımız bulunmaktadır. İSTENEN YETENEK ve UZMANLIKLAR Site Müdürü pozisyonunda Minumum 250 dairelik sitede kesintisiz en az 2 yıl, toplamda 5 yıl deneyimli, Kat..