İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür

Yeni açılacak şubelerinde istihdam etmek üzere Sektörde Restoran Müdürü olarak en az 5 yıl deneyimli, Esnek çalışma saatlerine adapte olabilecek Restoran Müdürleri Arıyor. Siz de Kasap Döner ailesine katılarak kariyer basamaklarını hızl..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Vizyon Tahsilat Sistemleri A. Ş.

Küçükbakkalköy-Ataşehir lokasyonunda bulunan Faturavizyon Genel Müdürlüğü'müze; GENEL NİTELİKLER - Tercihen üniversitelerin mühendislik (Bilgisayar, Endüstri, Matematik, vb.) bölümünden mezun - Bilgi teknolojileri alanında deneyimli - Proje ekiplerine ve yöneti..

İstanbul Anadolu / Kartal Galipoğlu İnşaat

250 kişi çalışanı olan inşaat şirketine,en az 10 yıl deneyimli tercihen inşaat muhasebesi tecrübesi olan aktif personel alınacaktır.Ofis Maltepe-Tugay Yolu caddesindedir.Uzun süreli çalışabilecek eleman aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Şirin Anaokulu

Yeni devraldığımız anaokulumuz için Tecrübeli işini takip eden, Anaokulu müdürlüğü yapmış konusunda deneyimli , Alanında lisans eğitimi almış, Öğrenci-öğretmen-veli iletişimi güçlü, Eğitim alanındaki gelişmeleri takip eden, yenilikçi, yaratıcı Çağdaş eğitim, yöntem ve..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Sektöründe Lider olan Şirketimizin Ataşehir'de bulunan Plaza projesinde Temizlik Ekibini yönetecek aşağıdaki niteliklere uygun 'Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü" arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler: Tercihen MYO veya Üniversite mezunu, Tercihen AVM-Hastane T..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

GENEL NİTELİKLER - Güçlü iletişim becerilerine ve liderlik özelliğine sahip, - Takım çalışmasına yatkın, - Planlama ve organize etme yeteneklerine sahip, - MS Office uygulamalarına hakim, - Lise ve dengi okullardan mezun, - Mağazacılık deneyimi olan ve ben..

İstanbul Anadolu / Kartal Huzur Gıda

2005 YILINDAN BUGÜNE CATERING SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE; - Sektör deneyimi en az 3 yıl olan, - Üretim, planlama ve insan kaynakları konularına hakim, - Problem çözme ve yönetim becerileri gelişmiş, - İnsan ilişkileri iyi, rahat iletişim kurabilen,..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Sembol Mobilya

2000 yılından beri "Mobilya Üretim" sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere "ÜRETİM MÜDÜRÜ" aramaktayız. *Üniversitelerin Mühendislik (tercihen Makine Müh./ Endüstri Müh.) bölümlerinden mezun, *Üretim yönetiminde deneyimli, *İyi seviyede MS Office..

İstanbul Anadolu / Tümü PRONET GÜVENLİK

GENEL NİTELİKLER En Değerli Varlığımız İnsan, Amacımız; İşinden Memnun, Mutlu Çalışan Şirketimizin İstanbulda bulunan büyük ve önemli bir AVM projesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahipGüvenlik Proje Müdürü arıyoruz. • Güvenlik yönetimi konusunda de..