İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Tümü Oniki Eğitim Merkezi

İŞ TANIMI YENİLİKÇİ YAPIMIZ VE DİNAMİK KADROMUZLA GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN ONİKİ EĞİTİM MERKEZİ OLARAK, ATAŞEHİRDE YENİ AÇILACAK OLAN KOLEJİMİZE MÜDÜR ARANMAKTADIR. ÖN KOŞUL; *Mebde atama yapılabilmesi için gerekli olan koşulları bulundurmak, *Bölgede açacağımız il..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Gazisoft Bilişim

Ajans ile müşteri arasındaki bağı oluşturup, Ajans’ta müşteriyi, müşteride Ajans'ı temsil etmek, Ajansa yeni müşteriler kazandırmak, Ajans - tedarikçiler (matbaa, mecralar vb.), ajans – müşteriler arasındaki koordinasyonu sağlamak, Müşterinin tüm işlerinin en etkili şekilde yapı..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy TFM Grup

BİNA YÖNETİM ,GÜVENLİK,TEMİZLİK,TEKNİK VE CONCİERGE HİZMETLER VEREN FİRMAMIZA, ANADOLU YAKASINDA ÇEKMEKÖY,ÜMRANİYE,SANCAKTEPE BÖLGESİNDE İKAMET EDEN VEYA ULAŞIM SORUNU OLMAYAN TECRÜBELİ, NEZİH BİR PROJEDE ÇALIŞACAK İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, BÜTÇE GERÇEKLEŞME SÜRECİNİ ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

Acıbadem Cd.'nde bulunan şubemiz için iş disiplini olan, deneyimli özellikle de paket servise hakim müdür alımı yapılacaktır. Müracaatlar online olarak buradan ya da Uğur Gezici: 05498071803 numaralı telefondan randevu alınarak yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Calzedonia

Genel Nitelikler 1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Emaar Mağazamızda görevlendirilmek üzere; • En az L..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Calzedonia

Genel Nitelikler 1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Anadolu Yakasındaki Mağazalarımızda görevlendirilmek üzer..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özel Bando Çocuk Evi

15 yıldır faaliyette bulunan Gündüz Bakım Evi'mize 2017-2018 Dönemi için ,işinde uzman, Sosyal Hizmetler prosedürüne yabancı olmayan Kuruluş Müdürü aranmaktadır. Üniversitelerin Konu ile ilgili bölümlerinden mezun olunması şarttır. İkametgah yakınlığı ise tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz AVM projemizde görevlendirilmek üzere "Güvenlik Proje Müdürü" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER * Üniversite Mezunu, * 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kartına sahip (Silahlı- Silahsız), * SİTE, AVM , OTEL vb. projelerde vey..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Sembol Mobilya

• Üniversitelerin idari ve İktisadi Bilimler bölümlerinden mezun, • Muhasebe konusunda 7-10 yıl, yöneticilik konusunda 3-5 yıl arası tecrübeli, • Tekdüzen hesap planına hakim, • Mevcut ve önerilen yasal zorunlulukların bilincinde olan, • Takım çalışmasına uyumlu, kurum kültür..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Vizyon Vip Group

ÇEKMEKÖY BÖLGESİNDE YENİ BAŞLAYACAK OLAN SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SİTE MÜDÜRÜ ALINACAKTIR. SİTE MÜDÜR ŞARTLAR, DİKSİYONU DÜZGÜN, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI, KAT MÜLKİYETİ KANUNUNA HAKİM, YÖNETİM KURULU TOPLANTILARININ DÜZENLENMESİ, KARARLARIN ALINMASINDA TECRÜBELİ..