İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Kartal Grup Elma Sigorta

Yeni kurulmakta olan firmamız için Acente Müdürü olmaya haiz Acente Müdürü olarak çalışacağımız personel ihtiyacımız bulunmaktadır. İlgilenenlerin telefon veya mail ile tarafımıza ulaşmaları rica olunur. Kabul başvuruları yüzyüze görüşme ile yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Verda Özel Güvenlik

ÜMRANİYE SİTE MAHALLESİNDE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SİTE MÜDÜRÜ ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER: * ÜNİVERSİTE LİSANS MEZUNU ( TERCİHEN İŞLETME, ENDÜSTRİ VE ELEKTRİK-ELEKTRONİK VEYA MAKİNE MEZUNU) * KAT MÜLKİYETİ KANUNU İYİ BİLEN VE MEVZUATLARA HAKİM..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tedarik

İş Açıklaması: Lojistik sektöründe emin adımlarla büyüyen, merkezi Küçük Çamlıca' da bulunan firmamıza “İş ve Sistem Geliştirme Müdürü” arıyoruz. - Bilgi Teknolojileri politikalarının belirlenmesi, bu politikalara bağlı olarak sistem, donanım, network gereksinimi ve revizyo..

İstanbul Anadolu / Ataşehir WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ics Güvenlik Ve Koruma Hiz.

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin muhasebe, iktisat, işletme, maliye bölümlerinden mezun, • Tercihen mali müşavir, • Alanında en az 10 yıl tecrübe sahibi,yöneticilik deneyimine sahip, • Tercihen Güvenlik, Temizlik, Gıda,İnşaat vb. sektörlerde alanıyla ilgili iş de..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fatih Kozmetik Deposu Tic. Ltd. Şti.

Genel Nitelikler • Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun (tercihen Tıbbı Bilimler veya Fen Bilimleri alanları mezunu) • OTC ve/veya Kozmetik sektöründe Satış Müdürlüğü veya en az 3-4 yıllık Bölge Müdürlüğü tecrübesi olan • Ekip yönetimi ve takım performansının maksimize edil..

İstanbul Anadolu / Maltepe Konsept

İSTANBUL ANADOLU YAKASI MALTEPE ZÜMRÜTEVLER YENİ BAŞLAYACAK ELİT SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI BULUNAN VARDİYA AMİRİ ALIMI YAPILACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ : 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 İZİN MAAŞ: 2000 TL + AGİ ( SGK MAAŞ ÜZERİNDEN ÖDENMEKTEDİR) BİLG..

İstanbul Anadolu / Kartal Sönmez Grup Mobilya Dekorasyon

İmalatını yaptığımız mutfak, banyo,kapı, otel ve diğer konseptlerin satış pazarlama plan ve koordinasyonundan sorumlu olabilecek, takipçi titiz maaş+prim esasına göre çalışacak, seyahat ve mesai mevhumu olmayan akıllı satış ve pazarlama müdürü aramaktayız. DENEYİMSİZ ARKADAŞLARIN BAŞVUR..

İstanbul Anadolu / Kartal Fazlıoğlu Group

SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ. YÖNETİCİLİK YAPMIŞ. DİKSİYONU DÜZGÜN. OFİS MÜDÜRÜ ALINACAKTIR. MAAŞ+SGK+YEMEK..