İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Ataşehir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

İstanbul Anadolu / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

-Takım ruhuna inanan, -İletişim becerileri gelişmiş ve kendini ifade edebilme potansiyeline sahip, -İnsan ilişkileri kuvvetleri ve yenilikçi anlayışı benimsenmiş, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -E..

İstanbul Anadolu / Pendik Batha Bina Tesis Yönetim Ve Güvenlik

Tesis Yönetim ve Güvenlik sektöründe Hizmet vermekte olan Firmamızda PENDİK - KURTKÖY Bölgesin de bulunan projelerimiz de görevlendirilmek üzere - Tercihen Universite mezunu, - Site Yonetimi konusunda en az 3 yil deneyimli, - Kat mulkiyeti kanun..

İstanbul Anadolu / Kartal EKE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

güvenlik ve temizlik pazarlama konusunda tecrübeli aynı zamanda temizlik konusunda deneyimli elaman alınacaktır irtibat no :RECEP DEMİREL 05317946361..

İstanbul Anadolu / Kartal Özfer Reklam

KARTAL 'DA Açıkhava Reklamcılık Sektöründe faaliyette bulunan firmamıza aşağıdaki özellikleri kapsayan ÜRETİM SORUMLUSU Alınacaktır. 1.En Az lise mezunu ve Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 2.Disiplinli ve altındaki ekibi yönetebilecek, sevk ve idare edebilecek. 3.Ü..

İstanbul Anadolu / Kartal RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" Rammar; -En az Lise Mezunu, -Mağazasını ve ekibini yönetebilecek ve geliştirebilecek, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -Takım ruhuna inanan Kartal ve Maltepe' de bulunan misafir sa..

İstanbul Anadolu / Kartal Aktim Güvenlik Hizmetleri

İş Tanımı Bina Yönetim,Muhasebe,Güvenlik, Temizlik, Bahçe bakım ve Teknik bakım-onarım hizmetlerinin yönetim ve organizasyonu. Aranan Nitelikler * 25 - 45 yaşları arasında Bay, Bayan * Askerlik görevini tamamlamış, * Anadolu yakasında ikamet eden, Özellikle ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tedarik

Lojistik sektöründe emin adımlarla büyüyen, merkezi Küçük Çamlıca' da bulunan firmamıza “Muhasebe Müdürü” arıyoruz. Genel Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 3-4 yılı Lojistik sektöründe olmak üzere, en az 7 yıl Muhasebe departmanında çalışmış,..

İstanbul Anadolu / Kartal A Şahinler İnşaat

İnşaat sektöründe, faaliyet gösterdiği alanda lider olan firmamız bünyesinde, büyük bir hastane projemizde görevlendirilmek üzere;, Proje müdürlüğü yapabilecek ince işlerde en az 5 yıl deneyimli mimar ve inşaat mühendisi aranmaktadır. Anadolu yakasında ikamet edenler tercih sebeb..

İstanbul Anadolu / Ümraniye sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. İSTANBUL DUDULLU BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZ İÇİN -toplu yemek üretiminde enaz 3 yıl tecrubeli -Maliyet konusunda deneyimli -personel yönetimi yapabilecek -İletişim becerisi yüksek,sonuç odaklı, -MS Office programlarına hakim. ..