İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Ataşehir Sadi Events Organizasyon

SÖZLÜ VE YAZILI İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ, YABANCI DİL BİLEN, KONUSUNDA DENEYİMLİ,ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURA BİLEN,MERAKLI,SOSYAL,GİRİŞKEN VE GÜNDEMİ SOSYAL MEDYAYI TAKİP EDEBİLEN GENÇ YETENEKLER ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fidol Okulları

-Ön muhasebe ve öğrenci işleri bilgisine sahip, -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -MS Office programlarına (excell,word) hakim, -Eğitim kurumlarında deneyimi olan, -Resmi yazışmalarda başarılı, -20-35 yaşları arası, -Alanında deneyimli, -Güler yü..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İş Tanımı Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan şirketimizin İstanbul – Tuzla – Orhanlı’da bulunan tesislerinde Lojistik Depo Operasyon Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere; Müşteri memnuniyeti duyarlılığı yüksek, Koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GLOBAL TEKNİK; ÇEVRE - İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Teknik Kontrol ve Ölçümler Yapmaktadır. Firmamızda Ölçüm personeli Olarak Çalışmak Üzere; ** Seyahat engeli olmayan ** Ehliyet Sahibi * *Aktif araç kullanabilen * *Bilgisayar office programlarına hakim * *..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yatay Reklam Otomotiv

TUZLA-AYDINLI DERİ YAN SANAYİ 3 NOLU GİRİŞTE BULUNAN AÇIK HAVA REKLAM FABRİKAMIZIN "MALZEME DEPO" BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * Depo Sorumlusu olarak min. 4-5 yıl süreyle çalışmış (tercihen reklam sektöründe) * Hırdavat, elektrik, boya, ahşap, akrilik, profil, sac vb. reklam..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

Tercihen MYO ya da üniversitelerin Grafikerlik bölümünden mezun, Tercihen İngilizce bilen, Tercihen 20-35 yaş aralığında, Grafik uygulamaları konusunda en az 2 yıl tecrübesi olan, Adobe illustrator, Corel Draw,Photoshop programlarını çok iyi derece..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

1. Minimum lise mezunu, 2. Tercihen 20-35 yaş aralığında, 3. Depo, stok yönetimi, lojistik, kargo vb. konularda en az 2 yıl tecrübe sahibi, 4. Ms office programlarını iyi derecede kullanabilen, 5. Dinamik bir ortamda çalışmaya yatkın, ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Anadolu / Pendik Netlog Lojistik Grubu

Netlog Lojistik Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Arşiv Kayıt Sorumlusu- Kurtköy ilanlarına göz atabilirsiniz.Netlog Lojistik Grubu Arşiv Kayıt Sorumlusu- Kurtköy ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tümü Ekspress Temizlik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Hizmet sektörü, otelcilik alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu çalışma engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyor..