İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

1. Satın alma konusunda 2-3 yıl deneyimli, 2. Tercihen Matbaa / Reklam sektör deneyimli, 3. İkna kabiliyeti yüksek, 4. Ms Office programlarına hakim, 5. Tercihen İngilizce bilen, 6. Sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Kartal Konsept

*Çalışan ilişkilerine yönelik süreçlerin koordine etmek, aksiyon planlarının raporlamak ve takip etmek, *İşe alım süreçlerini yürütmek, ve geliştirmek vb. * Aday referans araştırmalarını yaparak görev tekliflerini gerçekleştirmek, *Özlük ve yasal mevzuatlarla ilgili bilgi sahibi,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Cnk Havacılık San Tic Ltd Şti

İmes Organize Sanayi Bölgesinde Hava Savunma sanayisine talaşlı üretim yapan fabrikamıza Kalite sistem sorumlusu aramaktayız Genel Nitelikler -Talaşlı üretim konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak -ISO 9001:2008 Standartlarında kalite odaklı olmak -AS 9100 Kalite sistemi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arabasat.com

İnternet sektöründe 2.el araç alım-satımı üzerine faaliyet gösteren şirketimizin Kızıltoprak'ta bulunan şubesi için resepsiyonist olarak takım arkadaşı arıyoruz. İŞ TANIMI: - Şubenin telefonlarına bakılması, - Müşteriler tarafından alınan randevuların takip edilmesi, ..

İstanbul Anadolu / Şile RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Lisans veya önlisans mezunu, Tercihen Tesis Yönetimi hizmetlerinde benzer pozisyonlarda en az 3 yıl tecrübeli, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Diksiyonu düzgün, i..

İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

İhale sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Pendik'teki Genel Merkezi'nde, Elektrik,Teknik Hırdavat,Altyapı ve Tesisat Proje Birimlerimizde yetiştirilmek / görevlendirilmek üzere; Dosya,maliyet ,teklif ve sipariş yönünden etkin rol üstlenecek, Office progra..

İstanbul Anadolu / Kartal Aydınlar İnşaat

MERKEZİ KARTAL SOĞANLIKTA OLAN İNŞAAT FİRMAMIZA FİRMA BÜNYESİNDE TÜM MUHASEBE VE PERSONEL KAYITLARINI TUTABİLECEK DENEYİMLİ KARTALDA İKAMET EDEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Kopsan Plastik

Tuzla' daki fabrikamızda çalışacak, *Forklift kullanacak, *Depoya giren ürün ve malzemelerin teslim alınması, sayılması, depoya yerleştirmesi ve depodan ürün çıkışının organizasyonunu yapabilecek, *Aylık depo sayım ve stok mutabakat süreçlerini sağlayacak, *Depo ile i..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Can Orçul Turizm

İş Tanımı CAN ORÇUL Turizm Anadolu yakası bölgesinde, Öğrenci Ulaşım Hizmetlerine bağlı Okul Proje Sorumlusu olarak görev yapacak okul, veli ve CAN ORÇUL Turizm arasındaki iletişimi başarılı bir şekilde sağlayabilecek, raporlama işlemlerini yerine getirebilecek aşağıdaki niteliklere uygun proj..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arabasat.com

İnternet sektöründe 2.el araç alım-satımı üzerine faaliyet gösteren şirketimizin farklı lokasyonlarda bulunan şubelerinin ve merkez ofisimizin idari işlerinden sorumlu olacak takım arkadaşı arıyoruz. İŞ TANIMI: - Merkez ofis ve şubelerin temizlik, bakım ve idari işlerin org..