İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Ataşehir Yuvako Teknoloji A. Ş

YUVAKO, hayattaki en önemli kararlardan biri olan gayrimenkul yatırımında yanınızda olacak. Herkes için zor olan bu süreci insan odaklı teknolojileri ile hızlı, ekonomik ve keyifli bir hale getirmek için çalışma arkadaşları arıyoruz. Portföyümüzdeki evlerin: Çekim öncesi görsel d..

İstanbul Anadolu / Tuzla Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “ORHANLI” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin lojistik bölümlerinden mezun, Tercihen sektör tecrübeli, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Vardiyalı çalışabilecek, Dikkatli, düzenli ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Cnk Havacılık San Tic Ltd Şti

Hava Savunma san. ve Aselsan a talaşlı üretim yapan firmamıza -Üniversitelerin Endüstri Mühendisliğinden mezun -Konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi olan -Microsoft office programlarına hakim -Takım çalışmasına yatkın,iletişime açık,yoğun iş temposuna alışkın güçlü ve analiti..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Asil Traktör Ltd. Şti

İhracat yapan şirketimize, İngilizce bilen, tercihen Makine Mühendisliği mezunu ve Ataşehir bölgesinde oturan, analitik yeteneğe sahip, ofis programlarını bilen, takip konusunda kuvvetli, sorumluluk alabilecek, titiz eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Sim Cam Sanayi

GENEL NİTELİKLER PENDİK-KURTKÖY'deki Fabrikamızda a görev alacak “Genel Muhasebe Sorumlusu” arayışımız bulunmaktadır. · Üniversitelerin İşletme, İktisat, Finans, Muhasebe vb. bölümlerinden mezun olmak, · Tercihen ÜRETİM sektöründe faaliyeti olan bir şirkette en..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tekimsan

ŞİRKET TANITIMI: www.pinahavuz.com Tekimsan Limited Şirketi 1981 yılında yüzme havuzu inşaatı ve servisi amaçlı kurulmuş ve yıllar boyu kazandığı şantiye tecrübesi ile havuz ekipmanları üretimine başlamıştır. Sektörümüzün önde gelen ve en eski firmalarından biri olarak, ilk havuz merdive..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Smmm Doğan Demoğlu

İstanbul Ümraniye İlçesinde Bulunan Mali Müşavirlik Büromuza deneyimli takım arkadaşları arıyoruz. Aranan özellikler; • Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden Mezun • Tek Düzen Hesap Planına Hâkim ve Uygulamalı Olarak Kullanabilen • Muhasebe Alanında Minimum 2 Yıl Deneyimli..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Demirkollar Motorlu Araçlar

ALTUNİZADE’DE RENAULT YETKİLİ SATICISI VE SERVİSİ OLARAK FAALİYET GÖSTEREN İŞYERİMİZE, MUHASEBE DEPARTMANI İÇİN GENEL MUHASEBE, FİNANS VE BORDRO UYGULAMALARI KONUSUNDA EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ, TERCİHEN LOGO TIGER PLUS, IMPETUS DENEYİMİ OLAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Gelişime ve öğrenmeye açık İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına yatkın, güler yüzlü, Sözlü ve yazılı iletişimde başarılı, Network yönetimi konusunda bilgili (TCP/IP, DHCP, DNS, SMTP), Windows işletim sistemleri kurulum, bakım, güncelleme ve yedekleme konularında ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

Tercihen Üniversitelerin İşletme, İktisat, Uluslararası Ticaret veya Finansman bölümlerinden mezun, Dış Ticaret konusunda 5 yıl deneyimli, Yazılı ve sözlü çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, Tercihen İkinci dil olarak Fransızca bilen, Ms Of..