İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Öncü Bakliyat

Şirketimizde DEPO SORUMLUSU olarak görevlendirilmek üzere Hızlı tüketim ürünleri depo yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimli, Depo içinde sevkiyatları düzenleyebilecek, Hızlı çalışma temposuna ayak uydurabilecek, E sınıfı ehliyete sahip, Forklift kullanabilen,..

şirketimizin muhasebe işlerini yürütecek, genel muhasebe bilgisine vakıf raporlama yapabilecek program kullanabilecek bayan eleman aranmaktadır...

firmamızın üretimini ve satışını yaptığı ürünleri sanal ortamda satışa hazırlamak ve bu uygulamayı yönetmek üzere eleman alınacaktır. web sayfası tasarımı ve e-ticaret sayfası yönetimini gerçekleştrmesi beklenmektedir...

İstanbul Anadolu / Şile City's Kahve

Lider markamızı konumlandırdığımız ilk şubemizde görevlendirilmek üzere, Genel Nitelikler: - Kafe işletmeciliği alanında en az 3 yıl tecrübeli, - Tercihen Turizm Otelcilik/İşletme Yönetimi vb. bölümlerden mezun, üniversite mezunu - 35 – 45 yaş aralığında, - İyi derecede..

GENEL NİTELİKLER Laboratuvar sektörde faaliyet gösteren şirketimizin İSTANBUL şirket merkezi ve Hizmete açılacak olan ANKARA BİLKENT ŞEHİR HASTANESİNDE İşletmesini yapacağımız Patoloji Laboratuvarı bünyesinde görevlendirilmek üzere, laboratuvar cihazların teknik servis ve bakım hizmetini vere..

İstanbul Anadolu / Pendik Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık, ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,740'ün üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve te..

İstanbul Anadolu / Pendik Erdoğanlar Otomotiv

Otomotiv sanayinde faaliyet gösteren şirketimizin ihracat ve ithalat faaliyetlerini yürütecek, büyütecek, teknik bilgi sahibi, analitik hesaplamalar konusunda yatkın, yurt dışı seyahat engeli olmayan, çok iyi Almanca ve İngilizce bilen, fiyat analizi yapabilen yönetici ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesinoks Metal Ve End Ürünler A. Ş.

Üniversitelerin Makina ve Endüstri mühendislik bölümlerinden mezun ( iki yıllık Teknik okul mezunu olabilir) Yaratıcılık konusunda kendine hedef belirlemiş B sınıfı sürücü belgesina sahip (Aktif araç kullanabilen), İyi seviyede İngilizce konuşup yazışmaları yapabilen, MS ve..

İstanbul Anadolu / Pendik Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Tuzla Orhanlı' da ki tesislerinde, Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan şirketimiz için, şirketin tüm muhasebe işlemlerini organize edecek ve süreçleri yürütecek MUHASEBE SORUMLUSU arıyoruz. İş Tanımı • KDV1, KDV2, Muhtasar, Form BA ve BS, Damga, Kurum geçici ve Ku..