İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness & Spa

Mavi Club Fitness & SPA Merkezimizde muhasebe sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere ; Genel Özellikler : - Tercihen Ticaret Lisesi kökenli , Muhasebe alanında en az 2 yıl tecrübeli - MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Muhasebe programlarında deney..

İstanbul Anadolu / Kartal Can Orçul Turizm

İş Tanımı CAN ORÇUL Turizm Anadolu yakası Merkez Müdürlüğünde Operasyon Sorumlusu olarak görev yapacak • Operasyonun Güzergah-Planlama-Araç ve Sürücü takip, kontrollerini yapacak, • Sorumluluk sahası dâhilinde gerçekleşen operasyonların raporunu periyodik olarak (günlük-haftalık-ay..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Festiva Gıda Ltd Sti

Festiva markamızla, eğlence gıda ve ekipmanları pazarlayan, giderek gelişen bir firma olarak piyasada önemli bir paya sahibiz. Ürün ve hizmetlerimizde kaliteye ve sürekliliğe önem vermekteyiz. İşimizi geliştirmede ve yürütmede özverilerini sunmak üzere, yeni bir iş arkadaşının katılımını arzulamakta..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sisel Mühendislik

GENEL NİTELİKLER Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul ofisinde görevlendirilmek üzere satış ve proje sorumlusu takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler Üniversitelerin mimarlık ve/ya mühendislik fakültelerinden mezun Tercihen aydınlatma..

İstanbul Anadolu / Pendik Viking Deniz Malzemeleri

PENDİK GÜZELYALI SAHİLYOLU ÜZERİNDE BULUNAN FİRMAMIZA; - ŞİRKET İÇERİSİNDE AKTİF GÖREV ALABİLECEK, - DEPOLARIMIZDA GÖREVLENDİRİLECEK, - ÜRÜN SEVKİYAT PAKETLEMESİ YAPACAK VE SEVKİYATLARI TAKİP EDEBİLECEK, - B SINIFI EHLİYETLİ VE İLERİ DÜZEYDE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN..

İstanbul Anadolu / Maltepe Süreyya Özkan Mali Müşavirlik Ofisi

Mali Müşavirlik ofisimizde ekibimize destek sağlayabilecek, Tek düzen hesap planına ve vergi mevzuatına asgari şartlarda hakim ve ofis içinde sorumluluk alabilecek, Bay ise askerlik problemi olmayan, Tercihen Luca muhasebe programına hakim çalışma arkadaşı arıyoruz.....

İstanbul Anadolu / Pendik Eylülperdelife

pendik -sancaktepe-sultanbeyli -ugurmumcu-civarında ikamet eden perde montajından anlayan ve araç kullanabilen deneyimli takım arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GT GLOBAL TEKNİK; İSG VE ÇEVRE LABORATUVARI olarak faaliyet yürütmektedir.. Firmamızda emisyon ölçümü yapmak üzere; **Seyahat engeli olmayan ** Ehliyet Sahibi **Aktif araç kullanabilen **Yüksekte çalışmaya engeli olmayan **Ekip çalışmasına uyumlu **İstanbul..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ekoplast Plastik Profil

İTHALAT VE İHRACAT İÇ PİYASA SATIŞ VE PAZARLAMA SİPARİŞ AKIŞINI TAKIP VE YÖNLENDİRECEK ELEMAN ARANMAKTADIR. YABANCI DİL BİLEN ARAPÇA,RUSÇA, İNGİLİZCE TERCİHİMİZDİR. MİCROSOFT EXCEL PROGRAMI VE MUHASEBE PROGRAMI BİLEN, EN AZ 2 -3 YIL DENEYİMLİ ELEMANLAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Formet Çelik Kapı

Yetiştirilmek üzere bay bayan saha satış elemanları alınacaktır. Ehliyetli araç kullanabilen, Prezantabl, Yüz yüze iletişim becerileri gelişmiş, Takım çalışmasına uygun, takım arkadaşları aranmaktadır...