İstanbul Avrupa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Koza Gayrimenkul

EMLAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMAMIZA EHLİYETLİ-DİNAMİK- DİKSİYONU DÜZGÜN BU İŞİ MESLEK EDİNECEK TAM ZAMANLI MAAŞ+PRİM USULUYLE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARAMAKTAYIZ.BU KRİTERLERE UYGUN KİŞİLERİN AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM ADRESİNE BAŞVURU YAPABİLRLER. TEL 02120..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

İş Tanımı E-Ticaret Tesettür Giyim Satış Telefon, mesaj, facebook, instagram,whatsapp ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı satış yapmak ve ilgilenmek E-ticaret panelinde sipariş süreçlerini yönetmek. Sipariş sonrası kargo takibi. Kargo firmasıyla ir..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ecc Group

GAZİOSMANPAŞA' NIN EN BÜYÜK ÇAĞRI MERKEZİNE DEĞİŞİK LOKOSYANLARDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR ARANAN NİTELİKLER: *İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ *KENDİNE GÜVENEN VE İSTEKLİ *İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK *AKICI KONUŞMAYA SAHİP *DİKSİYONU..

İstanbul Avrupa / Şişli Oralı Grup

Yeni açılan şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacaktır adayların 30 yaşını aşmamış Rusça ve Farsça dillerinden birini bilen Tercihen ikinci dil ingilizce bilgisi olan satış temsilciliği konusunda deneyimli Part time çalışabilecek takım arkadaşlar..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu 432 Tasarım

- En az 2 sene ajans deneyimli - Ekip çalışmasını seven ve müşteri ile iletişimi kuvvetli. - Müşteri brieflerini doğru anlayıp ekibe aktarabilen. - Takip ettiği işleri/projeleri iş sürecinin sonuna kadar takip eden, başladığı işe bitiren ve raporlama yapabilen. - Yapıla..

İstanbul Avrupa / Fatih Gelişim Teknik Servis

Gelişim Teknik Servis ofisimizde görevlendirmek üzere ; Şirketimizin telefonlarını arayan müşterilerimize, telefonda servis kaydı oluşturabilecek , çalışma arkadaşı arıyoruz. KESİNLİKLE SATIŞ DEĞİLDİR. Genel Nitelikler İstanbul Avrupa Yakası'nda i..

İstanbul Avrupa / Şişli Peruk Nişantaşı

Peruk ve saç firmasına SATIŞ TEMSİLCİSİ alınacaktır. (Deneyim gerekmez)..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ALBAYRAKLAR GROUP

* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, * İleri düzeyde İngilizce bilen, * Müşteri Temsilcisi olarak minimum iki yıl deneyim sahibi, * Müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz edebilen, * İhtiyaç ve talepleri şirket içindeki departmanlara sağlıklı aktarabilen, * Güçlü i..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Üzdelta Gayrimenkul

Şubemize bilgisayardan anlayan satış temsilcileri ve danışmanlar arıyoruz...