İstanbul Avrupa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Yeni İstihdam

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz İstanbul Etiler'de bulunan Türkiye'nin en büyük plastik cerrahi hastanesinin çağrı merkezinde görev alabilecek " Çağrı merkezi sağlık müşteri temsilcisi " arıyoruz. - Hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında çalışabilecek. - Hafta sonu Cum..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bil Koleji

Bil Koleji için, Bağcılar ve çevresinde reklam tanıtım ve organizasyon etkinliklerinde görev alacak takım arkadaşları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenler Webduragi Bilisim

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA BİLİŞİM OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK -TELEFONLA RANDEVU ALABİLECEK -İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ -EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN -EN AZ LİSE VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU -SABİT MAAŞ +PRİM+YEMEK+YOL+SGK İMKANLARI İLE ÇALIŞACAK BAYAN ÇALIŞMA ARADAŞI ARIYORUZ. ÇAL..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Unicall

Çağrı Merkezinde Kariyer Hedefi Olan; En az lise mezunu, Çağrı merkezi deneyimi olan (inbound müşteri hizmetleri veya outbound satış) İletişim ve İkna Yeteneği Güçlü, Kişisel bakımına ve görünümüne özen gösteren, Takım Çalışmasına Yatkın, Dinamik Ortamları Seven,..

İstanbul Avrupa / Eyüp PRONET

GENEL NİTELİKLER -En az ön lisans mezunu, -Çağrı Merkezi alanında en az 2 yıl telefonda satış ve/veya ikna yönetimi konusunda tecrübeli, -İkna kabiliyeti yüksek ve diksiyonu düzgün, -MS Office programlarını çok iyi kullanabilen, -Müşteri ve çözüm odaklı, -..

İstanbul Avrupa / Tümü QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi..

İstanbul Avrupa / Esenler Batu Spor Malzemeleri

Firmamız bünyesinde orijinal markaların ayakkabı ve tekstil satışını gerçekleştirebilecek gelişime açık tercihen tecrübeli kişi veya kişiler alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Vigo Tekstil

Örme giyim üzerine imalat ve ihracat yapan firmamıza pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere portföyü olan iyi derecede İngilizce bilgisine sahip müşteri temsilcileri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Plato Grup

20 YILDIR EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DİNAMİK AKTİF PRATİK KARİYER SAHİBİ OLMAYI HEDEFLEYEN BAY-BAYAN GAYRIMENKUL DANIŞMANLARI ARAMAKTAYIZ 1.200 MAAŞ+PRİM %10 +100TL YEMEK+YOL 50TL+SGK (SİGORTA) (BAYLAR İÇİN EHLİYET ŞARTI VARDIR) • En az Lise mezunu, • 2..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Broys Medya

alışanlarının ve Müşterierinin memnuniyeti vizyonu ile hedeflerine koşan Pozitif Çağrı Merkezi; Tele Satış BİTKİSEL PERFORMANS ÜRÜNLERİ çağrı merkezinde satış biriminde çalışıcak deneyimli,deneyimsiz neşeli , enerjisi yüksek takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler..