İstanbul Avrupa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Sarıyer Ulus Danışmanlık

www.inciagda.com markamız bünyesinde maslak 1453 rezidansta çalışacak - Satış tekniklerine hakim, - Dış görünüşüne özen gösteren ve önem veren, - İletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, - Özgüveni ve ikna kabiliyeti üst düzeyde, - Diksiyonu..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Competence Call Center

CCC ist eines der führenden Unternehmen für professionelle Customer Care Dienstleistungen in Europa. Mehr als 5.000 Service Professionals bieten an 16 Standorten in 8 Ländern internationale Kundenservice-Lösungen auf höchstem Niveau. Wir suchen für unseren Standort Istanbul ab sofort ei..

İstanbul Avrupa / Esenler Hacettepe Medikal Kozmetik

Esenler Tekstilkent'teki çağrı merkezimize; 17-28 yaş arası, Bitkisel sağlık ürünlerimizin tanıtımını yapacak, Bay bayan satış elemanları alınacaktır. Net 1.700 TL Maaş + Prim + SGK mevcuttur. Prim ile birlikte aylık kazanç 2.300 TL - 3.500 TL arasındadır, Çalışma..

İstanbul Avrupa / Şişli Aksal Sağlık Hizmetleri

1400,- TL (HEDEF BAZLI) SABİT MAAŞLA ŞİŞLİ de BULUNAN OFİSİMİZDE MASABAŞI ÇALIŞACAK ; Aranan Nitelikler: - Diksiyonu düzgün, - İletişim yeteneği güçlü, - Sorumluluk bilinci gelişmiş ve inisiyatif kullanabilen, - İkna kabiliyeti yüksek, - Kendine güvenen..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Reyhan Tekstil

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ASİSTAN OLARAK BAŞLAYIP DAHA SONRA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLARAK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE YENİ ARAKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Buldumbuldum.com

BuldumBuldum.com Türkiye'nin En Büyük Kişiye Özel ve Hediye markasıdır. İstanbul Seyrantepe' de bulunan merkez ofisimizde Müşteri Temsilcisi olarak çalışmak üzere takım arkadaşları aramaktayız. İş tanımı: 1- Müşterilerden gelen çağrıların cevaplandırılması. Çözülmesi gereken probl..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Çiçek Market

Genel Nitelikler; MS Office Programlarını Aktif Kullanabilen Sorumluluk Sahibi, Diksiyonu Düzgün ve Takım Çalışmasına Yatkın Tercihen Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Şişli veya Kağıthane'de İkamet Eden 18:30-23:30 saatleri arası part time olarak çalışabilecek ÖĞRENCİ..

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

GENEL NİTELİKLER Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder...

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder. Teleperformance Grup..

Genel Nitelikler: Collecturk, bankaların, varlık yönetim şirketlerinin, GSM şirketlerinin ve diğer kurumların alacaklarının, gerek yasal takip öncesi idari takip olarak adlandırılan süreçlerde, gerekse hukuki takip neticesinde sonuçlanmamış dosyalarının tahsilatına yönelik hizmet..