İstanbul Avrupa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Güven Yapı Malz. Ve Boya San. Tic. Ltd. Şti.

Pazarlama ve dağıtımını yaptığımız inşaat malzemeleri,tesisat,boya ve hırdavat ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapacak, maaş + prim sistemi ile çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. başvuru sahibinin deneyimli olması tabii ki avantajdır. Ancak deneyim olmasa da kısa zamanda işimize adapte olup..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Smz Kargo Ve Loj. İth. İhr. San Ve Tic. Ltd. Şti

firmamız bünyesinde çalışmak üzere muhasebe elemanı alınacaktır. Not tercihen başak şehir / SERVİS VARDIR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enc Marketing Solutions

Vodafone GSM projesinde Görevlendirilmek üzere Beylikdüzü'nde metrobüs durağı yanında Bulunan Lokasyonumuz için Müşteri Temsilcileri alınacaktır. Genel Nitelikler • En az Lise mezunu, • Tercihen Benzer bir pozisyonda en az 1 sene deneyimi olan, • 18-35 yaşları ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Checkupsepeti

İş Tanımı Checkupsepeti olarak hastalarımızı arayıp bilgilendirerek çağrı merkezimizden randevu oluşturup checkup merkezlerimize yönlendirilmesi için hasta danışmanları alınacaktır. Kampanyalar ve hizmetler ile ilgili olarak hastalarımızın bilgilendirilmesini sağlamak,Projelerde y..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ersin Dış Ticaret

GENEL NİTELİKLER - En az 2 sene merchandising asistani olarak calisma deneyimine sahip. - Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen. - Musteri portallarina hizli alisabilecek, - Organizasyon yetenegi kuvvetli. - Sozl..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Deniz Atı Bilişim Sistemleri

Şirketimizin Bakırköy ofisinde çalışmak üzere; * 18-40 yaş arası, * Diksiyonu düzgün, * Bilgisayar Office programlarını kullanabilen, * Ekip çalışmasına yatkın, * Telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, Yetiştir..

İstanbul Avrupa / Şişli Kochler

Şişli Fulya’ da hizmet veren Halk Çarşı Mağazacılık firmamız bünyesinde e-ticaret ve tv üzerinden doğrudan satış inbound Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda tam zamanlı ve part time olarak çalışacak personeller alımı yapılacaktır. Genel Nitelikler - En az lise mezunu,..

İstanbul Avrupa / Şişli Proaktif Danışmanlık Hizmetleri

Kurumsal firma ve şahıslara Ticari, Mali ve Hukuki danışmanlık hizmeti veren şirketimizin Outband çalışan Çağrı Merkezinde istihdam edilmek üzere randevu alma odaklı çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler: • En az lise m..

İstanbul Avrupa / Şişli Fedbox Diet & Life

Sektörün en hızlı büyüyen Kapıya Teslim Diyet Yemek Servisi Fedbox Diet & Life kurumumuza müşteri temsilcisi aranmaktadır. 18 - 35 Yaş Arası İkna kabiliyeti yüksek, telefonda konuşmayı seven Hedef odaklı, enerjik, başarılı bir ekibin parçası olmak isteyen Kendine güvenen..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Büyükbayi Teknik Servis

BÜYÜKBAYİ TEKNİK Servisi merkez ofisimizde görevlendirmek üzere ; Şirketimizin telefonlarını arayan müşterilerimize, telefonda servis kaydı oluşturabilecek , çalışma arkadaşı arıyoruz. İşimiz Satış Değildir. Sadece Online Başvuru Kabul Edilecektir. Genel..