İstanbul Avrupa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Fillo Logistics

Esenyurt Lokasyonumuzda Part-Time Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. * MS Office programlarına hakim, • İletişim yeteneği gelişmiş, • Ekip çalışmasına yatkın, • Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek, • Hadımköy, Kıraç, Beylik..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Fillo Logistics

Küçükçekmece Lokasyonumuzda Part-Time Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. * MS Office programlarına hakim, • İletişim yeteneği gelişmiş, • Ekip çalışmasına yatkın, • Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek, • Küçükçekmece, İkite..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Gülistanbul Gayrimenkul

Bay-Bayan 18-28 Yaş arası İnsan ilişkilerinde başarılı İç motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip girişimciler İletişim becerileri yüksek,vizyon sahibi,gelişime açık,dinamik,dış görünümüne önem veren Satış ve Pazarlama" deney..

İstanbul Avrupa / Güngören Violet Dijital

* DİJİTAL BASKI VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ OLAN , * FİRMAYA YENİ MÜŞTERİLER KAZANDIRACAK , * İLETİŞİM VE SUNUM BECERİLERİNİ EN ETKİN ŞEKİLDE KULLANABİLEN , * DİKSİYONU DÜZGÜN, HİTAP GÜCÜ YÜKSEK, GÜLERYÜZLÜ , * DIŞ GÖRÜNÜŞNE ÖZEN GÖSTEREN VE ÖNEM VEREN , * ÖZGÜVEN..

İstanbul Avrupa / Şişli Erva Deniz Termal

ERVA DENİZ TERMAL TURİZM PAZARLAMA A.Ş. OLARAK MECİDİYEKÖY MERKEZDE BULUNAN OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK İÇİN FİRMAMIZIN MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ VE ÇAĞRI MERKEZİ BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VE TECRÜBELİ ELEMANLAR ALINACAKTIR. MAAŞ + SSK + YOL + YEMEK 20 KİŞİLİK ÇALIŞ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Save Tekstil

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; -ÜNİVERSİTE MEZUNU -İNGİLİZCEYİ İYİ DERECEDE BİLEN -MÜŞTERİLER İLE ULUSLARARASI TİCARİ YAZIŞMALARI YAPACAK -İHRACAT PROSEDÜRLERİNİ TAKİP EDECEK -SİPARİŞLERİ VE ÜRETİMİ MÜŞTERİ ADINA TAKİP EDECEK -ERKEKLERDE ASKERLİĞİ..

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

Şirket Tanıtımı: Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder...

İstanbul Avrupa / Tümü QNB Finansbank

İş Tanımı Bankacılık tüzel ürünlerinin (pos, vadekart vs...) SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler: -En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi, -..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

İş Tanımı E-Ticaret Tesettür Giyim Satış Telefon, e-mail, mesaj, facebook, instagram,whatsapp ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı ilgilenmek E-ticaret panelinde sipariş süreçlerini yönetmek. Sipariş sonrası kargo takibi. Kargo firmasıyla irtibatta ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Milenyum İletişim Ve Danışmanlık

dijiturk projemızde calısıcak  takım çalışmasına yatkın  dıksıyonu duzgun  satıs odaklı calısabılıcek calısma arkadasları aramaktayız not: maas+prım+ssk+yemek..