İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü Extreme Sigorta Aracılık Hizmetleri

Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan “NN Hayat ve Emeklilik A.Ş.” yetkili acentesi olarak faaliyet gösteren EXTREME SİGORTA kendini satışa adayan genç yetenekleri aramaktadır. ARANAN NİTELİKLER Tercihen Hayat Sigortacılığı mevzuatına hakim,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yapısat

EMLAK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ İNGİLİZCE VE ARAPCA BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Home Vizyon Gayrimenkul

BAHÇELİEVLER'İN KURUMSAL GAYRİMENKUL ŞİRKETLERİNDEN HOME VİZYON GAYRİMENKUL ŞİRKETİMİZE; • Gayrimenkul sektöründe deneyimli ya da deneyimsiz, • Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, • En az Lise mezunu • Kurumsal bir kimlik altında çalışabilece..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Efeden Emlak

Küçükçekmece sefaköyde bulunan ofisimizde tam zamanlı çalışabilecek ; diksiyonu düzgün , giyimine özen gösteren , mümkünse sigara içmeyen , ehliyeti olan mümkünse deneyimli ama bu sektörde uzun vadede kariyer planı yapmak isteyen adaylar i kabul edilebilir. hafta i..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık

BİLGE GAYRİMENKUL; Prestijli ve avantajlı gayrimenkul projelerini değerleme, analiz, kurumsal kimlik tasarımı, reklam, satış ve pazarlama organizasyonlarını tek çatı altında yapabilen profesyonel ve teknolojik alt yapıya sahip kurumsal bir firmadır. Bilge Gayrimenkul’ün Florya mer..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yegane Prodüksıyon

EMLAK SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ SATIŞ TEMSİLCİLERİ EMLAKCILAR ARANMAKTADIR. YABANCI BİR GRUP OLAN ŞİRKETLER GRUBUMUZDA GÖREV ALACAK EMLAK SATIŞI VE KİRALAMASI YAPACAK TEMSİLCİLER ALACAĞIZ. İNŞAAT FİRMALARININ TANITIM ,EMLAK SATIŞ OFİSLERİNDE ÇALIŞMIŞ OLANLAR VE EMLAKCILARDA Ç..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yegane Prodüksıyon

Emlak ve turizm sektöründe deneyimli pazarlama ve satış temsilcileri alınacaktır...