İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Fatih HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-35 yaş aralığında, Mağaza içi satış konusunda deneyim sahibi, Tercihen Elektronik sektörünü bilen, Satış üzerine kariyer hedefleyen Satış odaklı çalışabilen, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Köseoğlu Kırtasiye

İstanbul Gültepe'de bulunan Köseoğlu Kırtasiye Ltd.Şti isimli firmamızda görevlendirilmek üzere satış danışmanları aramaktayız.Satış Danışmanları görevlendirildiği mağazada gelen ürünleri teslim alarak raf dizaynı ile satışa hazırlamak, müşteriyi karşılamak, yeni gelen ürünler, kampanyalı / promosyo..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Köseoğlu Grup

MODERONA İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa AXİS AVM 'de görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilen özelliklere sahip 'Satış Danışmanları' aranıyor. Perakende mağazacılık satış ve yönetiminde deneyime sahip, Tercihen Ev Tekstil sektöründe deneyimli, En az lise mezunu, İk..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ata Ltd. Şti.

MASKO MOBİLYACILAR SİTESİNDE AVRUPANIN EN BÜYÜK HALI MAĞAZASINDA SATIŞ DANIŞMANI OLARAK ÇALIŞACAK BAY BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR MAAŞ+PRİM+SSK+YEMEK MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Şişli Brn İletişim

Dünya'nın lider gsm operatörü VODAFONE' un, İSTANBUL'un Eyüp, Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Beyoğlu, Mecidiyeköy Ve Fatih ilçelerinde yetkili bayisi olan firmamızda çalışmak üzere Mağazacılık, satış temsilciliği, Satış Danışmanı ve aktivasyon sorumlusu olarak görev yapacak bay/bayan çalışma arkadaşları a..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Gaysan Mobilya

Modüler mobilya sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamızın MASKO mağazasında görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun “Mağaza Satış Danışmanı” arayışımız bulunmaktadır.  Tercihen mobilya alanında mağazacılık - satış deneyimi olan,  İnsan ilişkileri kuvvetli, ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Turkcell Aktaş Elektronik

Şubelerimizde çalışmak üzere DENEYİMLİ kasiyerler arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın İST-EYÜP BİZ CEVAHİR AVM'de açılacak olan mağazasında, Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek SERVİS ÇALIŞANI ve BARİSTALAR aramakt..