İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına BAHÇELİEVLER noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağazada satış..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Köseoğlu Grup

MODERONA İstanbul Anadolu yakası Tuzla Viamarina AVM 'de görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilen özelliklere sahip 'Satış Danışmanları' aranıyor. Perakende mağazacılık satış ve yönetiminde deneyime sahip, Tercihen Ev Tekstil sektöründe deneyimli, En az lise mezunu, İ..

İstanbul Avrupa / Tümü Simport Ev Aletleri Ve Mühendislik Hiz.

Beyaz Eşya, Ankastre, Elektronik ve Küçük Ev Aletleri mağazacılığı sektöründe Siemens, Samsung, Hotpoint, Daikin ve Vestel markalarıyla hızla büyüyen firmamızın genç ve dinamik ekibinde görevlendirilmek üzere; Beyaz Eşya, Ankastre, Elektronik ve Küçük Ev Aletleri ürün gruplarından herhangi bir..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kaçmaz Emlak Eyüpsultan

KAÇMAZ EMLAK EYÜPSULTAN TEMSİLCİLİĞİMİZE.YENİ AÇILACAK OFİSİMİZE GAYRİMENKUL DANIŞMANI POZÜSYONUNDA ÇALIŞMIŞ,YADA BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANAN,GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN,DİKSİYONU DÜZGÜN,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK,KENDİ İŞİ GİBİ ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

Sektör öncüsü ev gereçleri firmamız için ısıtıcı ürün satışında ulusal teknoloji marketlerde görevlendirilmek üzere 5 ay sürecek projemizde satış deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, dönem..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Bakırköy Bölgesindeki mağazalarımızda görev almak üzere satış danışmanı arayışım..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Barça Fitness Club

Beylikdüzü'nde açılan 2. Şubemize, Satış alanında kariyer hedefi olan İkna kabiliyeti yüksek, güleryüzlü, sabırlı İnsan ilişkilerinde başarılı Telefonla iletişim yeteneğine sahip Diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren ve sporu seven Esnek çalışma saatlerin..

İstanbul Avrupa / Silivri Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Lise mezunu..