İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Çalıştığımız firmaların ürünlerinin satışına destek verecek,hafta sonları, Avrupa yakasındaki marketlerde görev alacak, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, güler yüzlü, dinamik,prezantabl BAYAN aktivite personelleri alınacaktır...

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu taraftarlar ve mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan AloTaraftar.com markamız, 2014 yılından beri çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratarak, FENERBAHÇE Spor Kulübüne ve 25 milyonluk taraftarına en kaliteli hizm..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Avcılar Yeditepe İnşaat Ve Gayrimenkul

Aktif olarak inşaat da yaptığımız firmamıza satış danışmanları aramaktayız. İş Tanımı: Belirlenen bölgelere portföy çalışmasına çıkmak ve müşteri geldiğinde ilgili portföyleri sunmak. Çalışma saatlerimiz; 09:00 - 19:30 Özel durumlar dışında hafta içi herhangi ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Atm Alpha Tele Marketing

Anadil seviyesinde almanca bilgisine sahip, güleryüzlü, dissiplinli,müşteri odaklılığı ve ikna kabiliyeti yüksek, ses tonuna ve diksiyonuna güvenen takım arkadaşları aramaktayız. Çalışma saatlerimiz pazartesi-cuma sabah 11:00 ile akşam 20:00 arası ve maaş sistemimiz maaş+prim+sgk+yol+ye..

İstanbul Avrupa / Şişli ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İstanbul'da Mecidiyeköy Trump Towers Mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İnan Ayakakbı

İnternet Üzerinden Satış Yapılan Firmamıza Tercihen; 36 veya 37 beden ayak yapısı olan Ürünleri Denicek tanıtımını yapacak ayrıca satışını yapabilecek bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Samman Group

GENEL NİTELİKLERİ: • 25-35 yaşları arasında, • Gayrimenkul Danışmanlığında Tecrübeli, • Aktif araç kullanabilen, • İletişim becerileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, • Bilgisayar kullanmayı bilen, MS Ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, • Öz g..