İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Satış Danışmanları'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Tercihen mobilya sektöründe ve satış konusunda en az 2..

İstanbul Avrupa / Şişli TAKTX

SEKTÖRÜNDE LİDER OLAN BİR TEKNOLOJİ MARKAMIZ İÇİN, TURKCELL ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ DANIŞMANI-PROMOTÖR ARAMAKTAYIZ. SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TAKIM ÇALIŞMASINI UYGUN. 11:00-20:00 ÇALIŞMA SAATLERİYLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI ADAYLARIN; MAĞAZACILIK VE C..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Gazi Turizm

Şirket / İş Tanımı Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Gazi turizm Seyahat Acentesi DTM satış ofisinde Yurtiçi ve Yurtdışı Bilet kesiminde görevlendirilmek üzere; Aranan Nitelikler Yurtiçi ve Yurtdışı bilet konusunda bilgili, Galileo, Amadeus ve Troya sistemlerini aktif olara..

ESENYURT CUMHURİYET MAHALLESİNDEKİ KONUT PROJEMİZİN SATIŞ OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE (TERCİHEN ARAÇPA) BİLEN PREZENTABL SATIŞ DANIŞMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Tümü Saha İK Ajansları

Sektörünün Lider Gıda Firmasının Bayram Öncesi Belirtilen Ulusal ve Yerel Mağazalar içersin de bulunan Stantlarda ve Teşhir alanlarında Bayram Çikolata ve Şekerlerinin tanıtımın ve Satışları gerçekleştirmek üzere '' Bayan Satış Destek Elemanı '' arayışımız bulunmaktadır. Stantlarda ve Teşhir a..

Dayanıklı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin, hizmet verdiği satış noktalarında görevlendirilmek üzere '’Satış Sorumlusu” takım arkadaşı aramaktayız. Deneyim: • Tercihen Dayanıklı tüketim malları sektöründe deneyim sahibi, • Tercihen geleneksel kanal v..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Asya Hırdavat

Arapça İnilizceye hakim YURTDIŞI SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ehliyeti olan yurt dısı sahada satıs yapabilme yetenegine sahip ehliyeti olan b 2 bay personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -En az lise mezunu -Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli -MS Office uygulamalarına hakim -Eğitim programımızla birlikte gelişmeyi ve mağazacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen -Dış görünüş ve kişisel imajına özen gösteren..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..