İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü T.C. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Aranan NiteliklerToplantıları organize etmek, katılmak, gerekli notları almak, notların uygulama süreçlerini takip edip sonuçlandırılmasını sağlamak. Gün içi planlamaları yapmak, hayat ajandasının yürütülmesini sağlamak. (yemek, toplantı, dinlenme düzenlemelerini sağl..

İstanbul Avrupa / Tümü KAYATÜRKLER TEKSTİL A.Ş.

İş TanımıKayatürk ailesinin tekstil sektöründeki hayatı, 1991 yılında Ankara’da başladı. 1995 yılında profesyonel ekip anlayışı ile hareket ederek büyük mağazacılığa adım attı ve 2000 yılına kadar farklı isimlerle mağazacılık faaliyetlerini sürdürdü.2000 yıl..

İstanbul Avrupa / Tümü adinteractive

Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş, ASP.NET, ASP.NET MVC platformu ve C# diline ileri seviyede hakim, T-SQL, Entity Framework ve MS SQL Server bilgisi olan, Html, Css, JQuery, Bootstrap bilen, Yazılım geliştirme kon..

İstanbul Avrupa / Tümü REFSAN REFAKTER SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İş Tanımıİstanbul 4. Levent'te bulunan merkez ofisimizde ve-veya İstanbul Hadımköy'de bulunan ve beton yapı malzemeleri üreten firmamızın tasarım ekibinde istihdam edilmek üzere eleman aranmaktadır.Aranan Niteliklerİnşaat teknikerliği, yapı res..

İstanbul Avrupa / Tümü ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.

İş TanımıÜçlü vardiya sisteminde çalışmak üzere sistem operatörü işletmen adayları arıyoruz.Aranan Nitelikler T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş,30 yaşını geçmemiş olmak, Erkek adaylarda askerlik görevini tamaml..

İstanbul Avrupa / Tümü ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.

İş Tanımı  IBM WAS, IBM RTC, Urban Code, Microsoft Team Foundation Server ortamlarının yönetimi. Şirketin geliştirdiği Java, RPG/RPGLE ve .NET yazılımlarının paketler halinde uygulama sunuculara yüklenmesi, bilgi sistemlerinin ihtiyacı olan kod parçacıkların geliştiri..

İstanbul Avrupa / Tümü PYO

İş Tanımı1991 yılında kurulan şirketimiz, inşaat-yapı dalında proje yönetimi, BIM modelleme, 3 boyutlu modelleme konusunda uzmandır. Kadrosu 30-35 arası değişmektedir. Merkez ofis İstanbul-Altıntepe'dir. Mühendislik hesapları yapılmadan, sadece mevcut çizilmiş mimari,..

İstanbul Avrupa / Tümü KUTAY KUTU

İş TanımıKUTAY KUTU SAN.TİC. A.Ş. olarak bizler; her geçen gün değişen teknoloji ve talepler doğrultusunda; kaliteyle dayanıklılığı birleştirerek her biri konusunda uzman,  güçlü teknik kadrosuyla oluklu mukavva kutu sektöründe hizmet veriyoruz. Bu çe..

İş TanımıAAG MAKİNA BASINÇLI HAVA SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU, BASINÇLI HAVA FİLTRESİ, OKSİJEN VE NİTROJEN JENARETÖRLERİ İMAL ETMEKTEDİR. 25 YILDIR BASINÇLI HAVA SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN ŞİRKETİMİZİN, İMLAT VE SERVİS DEPARTMANINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZER..

İstanbul Avrupa / Tümü DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.

İş TanımıHASTANEMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE GENEL CERRAHİ UZMANI ARANMAKTADIR. TELEFON :0212 530 58 00 1145Aranan NiteliklerİLETİŞİM YETENEĞİ YÜKSEK TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK HASTA MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN POZİTİF İLETİŞİM YÖNÜ G..