İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü Refkon Mühendislik

İş TanımıREFKON MEKANİK ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, 1988 ylında, tesisat sektöründe mühendislik,müşavirlik,tasarım ve taahhüt dallarında hizmet vermek amacı ile kurulmuş, proses kliması, domestik klima, soğutma, ısıtma ve havalandırma..

İstanbul Avrupa / Tümü Refkon Mühendislik

İş TanımıMekanik tesisat konularında (sıhhi tesisat, yangın tesisatı, havalandırma, soğutma, ısıtma ve iklimlendirme …) şantiyelerde uygulama alanlarında tecrübe edinmiş, proje çizebilecek, as built shop drawing çizebilen ve hakediş yapabilecek Tekniker..

İş Tanımı1963 ten bu yana endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren , özellikle Fast Food, Otel, Restoran ve Gıda İmalatında kullanılan muhtelif Mutfak Ekipmanlarının Türkiye Genel Distribütörlüğü ve Genel Temsilciliğini, İthalat, Satış , Proje ve sonrasında..

İstanbul Avrupa / Tümü AYYAPI

Aranan NiteliklerSRC belgesine sahip, tercihen forklift kullanmayı bilen, seyahat engeli olmayan, gerektiğinde makam araçlarını kullanabilecek, İstanbul trafiğini ve alternatif yolları iyi bilen çalışma arkadaşı...

İstanbul Avrupa / Tümü SASSOFONO

İş TanımıKendi markası ile üretim yapan yurtiçi ve yurtdışı mağazalarıyla bayan dış giyiminde hizmet veren firmamıza;Aranan Nitelikler-Nebim V3 kurulum ve ayarları konusunda bilgili -Microsoft Win Server 2003&2008 sunucu yönetimi bi..

İş TanımıMavi Güvenlik, 1999 yılında ülkemizin önem gerektiren iş sahalarından biri olan GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ konusunda hizmet verebilmek üzere İzmir ‘de kurulmuştur. T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ve EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nden Onaylı 7/24 kesintisiz ALARM HABER ALMA MER..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıfull time / part time olarak çalıştırılmak üzere temizlik personeli alımı yapılacaktır.    ..

İstanbul Avrupa / Tümü SULTAN FATİH EĞİTİM KURUMLARI

İş Tanımı2016-2017 akademik yılında kurumlarımızda görevlendirilmek üzere sınıf öğretmenleri aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin sınıf öğretmenliği programlarından mezun Eğitim teknolojilerine hakim takım araka..

İstanbul Avrupa / Tümü Uzay Taşıyıcı Sistemleri

Aranan NiteliklerÇelik yapılar ve freeform sistemler konusunda faaliyet gösteren, ağırlıklı Avrupa olmak üzere yurtdışı projelerinde tedarik ve uygulama yapan Mühendislik ve İmalat Firmasına; İTÜ, ODTÜ, BÜ yada YILDIZ TEKNİK mezunu, İngilizce iyi seviye konuşabilen, o..

İstanbul Avrupa / Tümü Uzay Taşıyıcı Sistemleri

Aranan NiteliklerÇelik yapılar ve freeform sistemler konusunda faaliyet gösteren, ağırlıklı Avrupa olmak üzere yurtdışı projelerinde tedarik ve uygulama yapan Mühendislik ve İmalat Firmasına; Ofis ve mühendislik programları konusunda donanımlı, iyi seviye İngilizce konuşabile..