İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü FLORYA KOLEJİ

İş TanımıOkulumuzun tüm kademelerinde görev alabilecek, pedagojik formasyonu olan ve takım ruhu içerisinde hareket edebilecek İngilizce Öğretmenleri aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun  Alan..

İş Tanımı- Firmanın ürün grubunu oluşturan bütün cihazların demolarının kurulumu ve testlerinin yapılması, bayi ve entegratörlere yazılım ve donanım konularında teknik destek verilmesi, yarı mamul ürünlerin mamul cihaz haline getirilmesinin planlanması, satış çalışanlarına pr..

İş Tanımı- Visual Basic 6.0 ile yazılmış hâlihazırdaki uygulamalarımızın yeni veritabanı ile ilişkilendirilmesi, - Kullanılan uygulamaların yeni veritabanına Visual Basic.net dili ile dönüştürülmesi ve sql sorgularının store procedure çevrilmesi...

İş Tanımı- Projelerde, elektronik güvenlik konusunda keşif ve sistem konfigürasyonu hazırlamak, - Sistem projesini hazırlamak ve sahada koordinasyonunu sağlamak, - Sistemlerin kuruluş, programlama ve çalışır durumda teslim aşamalarını hazırlamak, - Pro..

İş Tanımı* Otomasyon alanında faaliyet gösterecek olan firmamız için takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Mekatronik, Elektrik, Elektronik veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun, - Mekanik projeleri ok..

İş Tanımı- Firmanın ürün grubunu oluşturan bütün cihazların testlerinin yapılması, arızalı tüm ürünlerin bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesi, bayi/entegratöre teknik destek verilmesi, yarı mamul ürünlerin mamul cihaz haline getirilmesi, testlerinin yapılması, sonuçların..

İş TanımıKaraköy / Beyoğlu bölgesinde faaliyette olan şirketimiz bünyesinde, ithalatını yapmış olduğumuz ürünlerin, teknik servisimize gelen arızalı cihazların kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini hızlı ve kaliteli şekilde yapacak uzman teknisyen ar..

İstanbul Avrupa / Tümü BİSKON YAPI A.Ş.

İş Tanımıİstanbul ve Zonguldak şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda özellikleri belirtilen elemanlara ihtiyaç vardır.Aranan Nitelikler- Konut, Avm, Otel, Ofis binaları,  Orta Gerilim , Kuvvetli akım , Zayıf akım (Yangın ihbar , Acil ..

İstanbul Avrupa / Tümü BİSKON YAPI A.Ş.

İş Tanımıİstanbul ve Zonguldak şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda özellikleri belirtilen elemanlara ihtiyaç vardır.Aranan Nitelikler- Konut, Avm, Otel, Ofis binaları, Orta Gerilim , Kuvvetli akım , Zayıf akım (Yangın ihbar , Acil A..

İstanbul Avrupa / Tümü BİSKON YAPI A.Ş.

İş Tanımıİstanbul ve Zonguldak'ta yer alan şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda özellikleri belirtilen elemanlara ihtiyaç vardır.Aranan Nitelikler- Konut, AVM, Otel, Ofis binaları, HVAC  (Isıtma-Soğutma-Havalandırma), yangın güvenliğ..