İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye’de Yazılımın Öncüsü AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katacak Çalışma Arkadaşları Arıyor...Aranan Nitelikler Üniversitelerin Bilgisayar,  Yazılım, Endüstri, Matematik vb. Mühendislik bölümler..

İstanbul Avrupa / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye’de Yazılımın Öncüsü AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katacak Çalışma Arkadaşları Arıyor...Aranan Nitelikler Üniversitelerin Bilgisayar,  Yazılım, Endüstri, Matematik vb. Mühendislik bölümler..

İş Tanımıİnsan Kaynakları süreçlerini yürüttüğümüz, Türkiye’nin en büyük grupları arasında yer alan firmamızın; İstanbul Merkez Ofisinde görev alacak, "TEKNİK RESSAM" arıyoruz.Aranan Nitelikler- İnşaat MYO mezunu veya Teknik Eğitim Fakült..

İş Tanımı-Şirketimizin bilgi-işlem sorumlusu olarak PC donanım-yazılım ve Server sistemlerinin düzgün çalışmasını sağlamak, -Teknolojik gelişmeleri takip ederek şirketin ihtiyaçlarına yönelik öneriler getirebilecek- Wordpress  site kurulumuna hakim,web tasarımı ..

İş TanımıOrtak Sağlık Güvenlik Birimi bünyesinde görevlendirmek üzere;- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Odyometrist test ve ölçümleme yöntemleri konusunda yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip,- Branşı il..

İş TanımıTETKO TEST TEKNİK KONTROL A.Ş. de  istihdam edilmek üzere;   İş Güvenliği kapsamında yapılması zorunlu olan ortam ölçümleri topraklama ve diğer elektriksel ölçümlerde görev alabilecek "Elektrik Teknikeri" !Aranan Nitelikler..

İş Tanımı Elektrik arızalarının giderilmesi ve arızanın tekrar meydana gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınması, Cihazların güvenli olarak çalışabilmeleri için gerekli bakım/onarım faaliyetlerinin  takip ve yapılması, Ba..

Aranan NiteliklerŞirketimizin  projelerinde  görevlendirilmek üzere;   MYO işçi sağlığı ve iş güvenliği bölümünden mezun, İş Güvenliği sektöründe en az 1 yıl deneyimli, MS Ofis programlarına hakimi İşçi Sağlığı ve İş Gü..

İstanbul Avrupa / Tümü TURKCELL SUPERONLINE ABONE MERKEZİ

İş TanımıTürkiye'nin yenilikçi operatörü Turkcell Superonline saha operasyonunda görev alacak, yeni aboneleri kendisine tahsis edilecek araç ile İstanbul'da belirlenecek bir ilçede ziyaret edecek, internet kurulum ve arıza konularında destek olacak adayların başvuruları bekle..

İstanbul Avrupa / Tümü FLORYA KOLEJİ

İş TanımıFlorya Koleji Ailesi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında aramıza katılmak isteyen ekip arkadaşları arıyoruz. Tüm branşlardan başvuru kabul edilmektedir.    Kurum Tarihçesi Florya Koleji, Türk Milli Eğitimine hizmet etmek a..