İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü Çiftkurtlar

İş TanımıMaslak/Sarıyer lokasyonun da yer alan Çiftkurtlar Şirketler Grubumuzun Servis bölümünde değerlendirmek üzere; * 5-10 yıl arası Otomotiv sektöründen deneyimli, * Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Elektrik Teknisyeni alınacaktır...

İş TanımıEndüstriyel Elektronik, yazılım ve lazer imalatı sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere Elektrik Elektronik Teknisyeni takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerOtomasyon sistemleri konusunda bilgi sahibi, CNC ot..

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere ' YURT DIŞI TEKLİF ELEMANI ' arıyoruz. İş tanımı: - Sistem detaylarının oluşturulması, gerekli fiyat analizlerinin yapılması, - Yeni sistemler üzer..

İş TanımıTaahhüdünü üstlenmiş olduğumuz üstyapı şantiyesine "Makine Mühendisi" işe alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Emirgan Sütiş

İş TanımıŞubelerimizde görevlendirilmek üzere teknik servis uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler**En az Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi ya da yüksekokul ve üniversitelerin Elektrik/Elektronik/Mekanik bölümlerinden mezun,  **En az 2..

İstanbul Avrupa / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı          Şirketimiz 1967 yılında Otomotiv sektörü ile başlayan ticari hayatlarına, bugün akaryakıt, gemi taşımacılığı, gıda sektörlerindeki başarılarına Çanakkale Boğazındaki konut projeleri ile devam etmekteyiz.            Şirketimiz cv veri..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Altyapı, network, uzak bağlantı sistemlerini kurmak, monitör etmek ve bakımını yapmak, Şirket bünyesinde bulunan network cihazlarının yönetimi, Firewall, LAN, WAN, VPN gibi iletişim ağlarının bağlantılarının bakım onarım ve performanslı çalışabilirli..

İş TanımıGenel Müdürlüğümüz bünyesinde, yeni başlayacak olan ve devam eden projelerimizin analiz, tasarım, geliştirme ve test aşamalarında görevlendirilmek üzere 'Mobil Yazılım Uzmanı' alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Mü..

İş TanımıBakırköy Bölge Müdürlüğü Aktarma Merkezinde,  Kademe Amiri olarak görevlendirmek üzere takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az Yüksek Okul mezunu, Araç tamir ve bakımı konusunda bilgi ve tecrübe sahibi,..

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere ''Mekanik ve Elektrik-Elektronik Teknisyeni'' takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Meslek Lise ve Yüksek Okullarının Elektrik-Elektronik veya Makine bölümlerinden mezun,..