İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı1983 yılında Amerika’da kurulan My Gym dünyanın farklı ülkelerinde 325’ten fazla şubesiyle her geçen gün büyüyerek milyonlarca çocuğa hizmet veren bir hareket eğitim ve oyun merkezidir.   6 aylık b..

İş TanımıKLİMA VE ELEKTRİK BAKIM ONARIM HİZMETLERİ.Aranan Nitelikler  Meslek Yüksek Okullarının Elektrik/ Elektronik bölümlerinden veya Endüstri Meslek Liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Bakım bölümlerinden mezun, ..

Aranan NiteliklerGENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya  Meslek Yüksek Okullarının Yapı Ressamlığı, Yapı Öğretmenliği, İnşaat Bölümleri mezunu  Teknik ressam, yapı öğretmenliği ve/veya tasarımlar yapa..

İş TanımıFirmamız 1995 yılından buyana başta Laser Kesim Makinaları, Kesici Plotterler ve Cnc Router Makinalarının ithalat, pazarlama, satış sonrası teknik destek hizmetlerini yapmaktadır. Firmamız kendi yerinde Atışalanı Giyimkent Sitesinde çalışmaktadır. Halen hazırda satış..

İş Tanımıİkitelli Başakşehir’deki Merkez Satınalma departmanımızda  çalışmak üzere,  Aranan Nitelikler*En az Lise, tercihen 2 veya 4 yıllık Üniversite mezunu, *35 yaşını geçmemiş, *Mercedes,Man ağır vasıta araçları..

İstanbul Avrupa / Tümü REFKAR SOĞUTMA

İş Tanımı2008 yılından günümüze soğutma ve ısı transfer cihazları sektöründe shell&tube ısı değiştiricileri ile üretim yapan REFKAR son iki yıldır yurtdışı pazarlara açılmak üzere yoğun bir tempo ile çalışmaktadır.REFKAR 2008 yılında 250 m2lik küçük bir atölyede üretimine..

İstanbul Avrupa / Tümü KENT TELEKOM BİLGİSAYAR

İş TanımıBeyoğlu İstiklal caddesinde bulunan Turkcell iletişim merkezimizin teknik servis departmanında çalışacak cep telefonu teknik servis elemanları alınacaktır.Aranan NiteliklerTüm Cep telefonu markalarının  teknik  servis ve tamir bakım iş..

İstanbul Avrupa / Tümü HOTEL KADAK GARDEN

İş TanımıŞirket 1966 yılında Hollanda'da kuruldu. İş Tanımı: 5 Yıldızlı otelimizin;Elektrik tesisat sistemlerinin bakımını yapmak, Sistemde meydana gelen arızaları gidermek,Elektrik ve bakım onarım ç..

İş TanımıAzim İş Sağlığı ve Güvenliği Hiz.Ltd.Şti olarak 2013 yılından bu yana, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onayı ile,  6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gerekliliklerini bu konuda profesyonel kadromuz  İş Güvenliği Uzmanlarımız, İşyeri Hekimlerimiz ve ..

İstanbul Avrupa / Tümü Evgör Mobilya

İş Tanımı“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bu..