İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okullları Genel Müdürlük Bünyesinde  görevlendirilmek üzere Okul İnşaatı alanında deneyimli “ İnşaat Teknikeri “ alınacaktır.    *Tercihen Meslek Yüksek Okullarının İnşaat Teknikerliği Bölümü'nden mezun, *Tadilat s..

İstanbul Avrupa / Tümü Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 3000'in üzerinde çalışanı ile günde 300.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir.Yurtiçi ve yurtdışındaki hizm..

İş TanımıKalite Güvence Departmanında sorumlu mühendis olarak görev yapmakAranan Nitelikler Üniversitelerin  Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun Talaşlı imalat yapan firmalarda en az 2-5 yıl ka..

İş Tanımı Müşterilerin sipariş-üretim-lojistik sürecini yönetmek, Planlama departmanı ile koordineli olarak sevkiyat planlaması yapmak, Müşteri ziyaretleri düzenlemek ve müşteri ilişkilerini yürütmek, Teklif taleplerini almak ve takip etmek..

İş TanımıMuhasebe departmanında çalışacak maliyet ve yönetim muhasebe işlemlerini gerçekleştirecek.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin İşletme, İktisat, Muhasebe vb. bölümlerinden mezun, - Maliyet muhasebesi konusunda en az 2 yıl ..

İş TanımıMİR Araştırma ve Geliştirme A.Ş. çeşitli disiplinlerde faaliyetlerini sürdüren, inovasyon gücü yurt çapındaki çeşitli ödüllerle tescillenmiş, teknoloji üreten ve satan bir ARGE firmasıdır. (www.mirarge.com.tr) Aranan personel, kurum p..

İş TanımıMİR Araştırma ve Geliştirme A.Ş. çeşitli disiplinlerde faaliyetlerini sürdüren, inovasyon gücü yurt çapındaki çeşitli ödüllerle tescillenmiş, teknoloji üreten ve satan bir ARGE firmasıdır. (www.mirarge.com.tr) Aranan personel, kurum p..

İş TanımıMİR Araştırma ve Geliştirme A.Ş. farklı disiplinlerde Araştırma ve Geliştirme faaliyetleri gerçekleştiren, ulusal ve uluslararası birçok AR-GE projesi yürüten, inovasyon gücü çeşitli ödüllerle tescillenmiş, teknoloji üreten ve satan bir AR-GE firmasıdır (www.mirarge...

İş TanımıMİR Araştırma ve Geliştirme A.Ş. çeşitli disiplinlerde faaliyetlerini sürdüren, inovasyon gücü yurt çapındaki çeşitli ödüllerle tescillenmiş, teknoloji üreten ve satan bir ARGE firmasıdır. (www.mirarge.com.tr) Aranan personel, firmanın malzeme-proses ..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''Bilgi İşlem sorumlusu" alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tersihen özel okul deneyimi olan,Sistem ve network yönetimi konusunda en az 8..