İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı-       Eskiz tasarımların bilgisayar ortamına aktarılması -       Tasarımların renklendirilmesi -       Dokuma tezgahları için  tasarıma uygun ve hatasız örgü seçimlerinin yapılmasıAranan Nitelikler-          Üniversit..

İş Tanımı%100 İhracata yönelik çalışan şirketimizde ağırlıklı olarak erkek ve bayan gömleği siparişlerinin atölyele & ofis koordinasyonunu sağlayacak. Eksikleri ve hataları tespit ederek kısa sürede çözüm üretebilecek, gerektiğinde yeni atölyelerle kontak kurabilecek. Ter..

İş TanımıPeron Modüler, ticari mekanlarda kullanılan modüler teşhir sistemleri ve mobilyaları ile konutlarda kullanılan giyinme odası sistemleri üzerine üretim ve uygulamalar yapmaktadır. Peron yaklaşık 3000m² kapalı alan içerisinde kullandığı ahşap, paslanmaz ve m..

İstanbul Avrupa / Tümü ACIBADEM SAĞLIK GRUBU

Aranan NiteliklerAcıbadem Sağlık Grubu bünyesinde, Acıbadem Fulya Hastanemizde görevlendirilmek üzere; Liselerin ve önlisans programlarının Çevre Sağlığı Teknisyenliği, Kimya bölümlerinden mezun, Alanında deneyimli ve bilgi sahibi, Ekip çalı..

İş TanımıKumaş Üretim tesisinde farklı üretim  departmanlarında mühendis olarak çalışmak üzere istihdam edilecektir.Aranan NiteliklerARANAN ÖZELLİKLER: Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği veya ö..

İş TanımıKumaş Üretim tesisinde  Üretim Departmanının  Sorumlusu olarak görev almak Departman  personellerinin yönetiminden sorumlu olmak , Müşteri Şikayetlerinde üretim kaynaklı  problemler hakkında önleyici çalışmalar ve sorunu çözmeye yön..

İş Tanımı Üretimi yapılan makine, techizat ve  ekipmanlarının kısmi veya tüm sistemin  tasarımını yapmak, ürün reçetelerini çıkarmak ve teknik şartnameleri oluşturmak, Onaylanmış proje, şartname ve sözleşmeye göre gerekli ekipmanların tasarımını yapmak, ürün r..

Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun, - Tercihen güç elektroniği konusunda bilgi sahibi, - İyi derecede İngilizce bilen, - İstanbul'da ikamet eden, - Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmay..

İstanbul Avrupa / Tümü MAVİLİ ELEKTRONİK AŞ

İş Tanımı  Üretimini ve satışını yaptığımız ürünlerin saha uygulamalarını projelendirebilecek, yangın ve gaz algılama sistemi projelerini yorumlayabilecek, keşif çalışması, proje çizimi yapabilecek ve satış süreçlerinde aktif olarak rol alabilecek aşağıdaki nit..

İstanbul Avrupa / Tümü MAVİLİ ELEKTRONİK AŞ

İş Tanımı  1988 yılından beri Yangın ve Gaz Algılama Sistemleri üretimi, satışı ve teknik servis hizmeti vermekteolan şirketimizin teknik servis bölümünde görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.   Şirket dışı verilen Teknik Ser..