İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Güngören ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mt Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.

BAŞAKŞEHİR 5. ETAP BÖLGESİNDE SİTE PROJESİNDE GÖREV ALACAK ÖGG KİMLİKLİ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SİSTEMİ : 5 GÜNDÜZ + 2 OFF MAAŞ SİSTEMİ : 1.775,00 TL +AGİ BAŞAKŞEHİR SANAYİİ BÖLGESİNE ÖGG KİMLİKLİ POLİS EMEKLİSİ PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Draft Yurtdışı Eğitim

İş Tanımı: "Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin programlara uygunluğunu tespit ederek doğru yönlendirmelerde bulunmak" olarak kabaca tarif edilebilir. Bize göre "eğitim danışmanı" öğrencinin kayıt gibi bürokratik işlemlerinde yönlendirici olmanın da ötesinde, öğrenci ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Netlog Lojistik Grubu

“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımac..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aydinç Tekstil Turizm

Bağcılar ilçesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikamızda görevlendirilecek; .şirketin tüm Resmi evrak takibini yapabilecek .Şirketin tüm muhasebe faaliyetlerini yönetmek. .Tüm finansal raporların zamanında ve hatasız olarak hazırlanması amacıyla genel kabul görmüş muhasebe ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Netses Telekom A. Ş

YEMEK ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN PERSONEL BEYLİKDÜZÜ YAKUPLUDA OFİSİMİZE YAKLAŞIK 6-7 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK, YEMEK KONUSUNDA UZMAN , İŞİNE SADIK , İŞ KONUSUNDA TİTİZ BAYAN. BAYAN 45 YAŞINI GEÇMEMİŞ EN AZ İLK OKUL MEZUNU ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZ ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Rana Kilit

Rana Kilit Çelik Kapı San.Tic Ltd.Şti 1996 yılında kurulmuştur .Firma faaliyet alanı nitelikli konut ve kurum projelerine ürün tedarik etmek , uygulamak ve satış sonrası hizmetini sunmaktır. Ürünleri arasında ; Yıllık 250.000 kapı imalat kapasitesi ile Yüksek Güvenli Çelik Kapı imalatın..

Emek teknik ısıtma ve soğutma sistemleri; kalite, güven ve hızlı çözüm imkanını bir arada sunarak sizlere memnun kalacağınız türde bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Güven, kalite ve müşteri memnuniyeti parolası ile yola çıkan yeni ve dinamik bir kuruluştur.Bünyemizde yetiştirilmek üzere genç dinami..

İstanbul Avrupa / Şişli Point Hotel Management

*Güler yüzlü olmak ve servis vermekten memnuniyet duymak, *İyi bir takım oyuncusu olmak, *Kişisel görünüme özen göstermek, *Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak, *İnsan ilişkilerinde seviyeli ve saygılı, *Yiyecek & İçecek alanında k..

Pompa ve aksamları üretimi ve satışı yapan firmamıza ön muhasebe ve idari personel alınacaktır. - en az lise mezunu, tercihen meslek lisesi - 2 yıllık tecrübeye sahip - telefon trafiğini organize edebilecek - takım çalışmasına yatkın,sorumluluk sahibi - ön muhas..