İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Marmara Web Teknolojileri

GENEL NİTELİKLER İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Müdürlüğü’müzün tanıtım Pazarlama ve Satış departmanında görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklere sahip deneyimli SAHA SATIŞ UZMANI ADAYLARI arıyoruz: En az 3 yıl aktif satış tecrübesine sahip, MS Office programlarına hak..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Bölge Yapı Denetim Ltd Şti

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere İnşaat Kontrol elemanları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü Nettexpo

fuar alanına firma kayıtları yapmak üzere İstanbul Avrupa/Anadolu yakasında belirli lokasyonlarda müşteri ziyaretleri yapacak, Satış ve Pazarlama Konularında En Az 3 Yıl Deneyimli, Fuar tecrübesi olan, Satış yapacak pozitif, güleryüzlü, enerjisi yüksek, iletişime açık,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Bahçeşehir Prestige Mall Avm'de yeni açılacak olan Mağazasında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özü..

İstanbul Avrupa / Esenyurt ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bmb Tekstıl

İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN VE AZDA OLSA TEKSTİL TECRÜBESİ OLAN YURTDIŞI MÜŞTERİ YAZIŞMALARI VE İMALATÇI YAZIŞMALARINI TAKİP EDEBİLECEK MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Tümü RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Avrupa Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Makro Makina

30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren firmamıza uzun yıllar çalışabileceğimiz ön muhasebe elemanı aramaktayız. - ETA:V.8-SQL programını iyi derecede kullanabilen, - MS Office paket programlarını kullanabilen, - Fatura kesebilen, - Pos cihazlarını kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tekno Teknik

Kağıthane'deki Servisimize karışık araç yapabilen Mekanikçi Ustalar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..