İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Başakşehir ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Avrupa / Tümü AYGAZ A.Ş.

Elektrik kumanda panoları konusunda bilgi sahibi olmak Seyahat Engeli bulunmamak Yoğun ve şehirdışı seyahat temposunda çalışmak ..

İstanbul Avrupa / Esenler Mahir Bilişim San. Tic. Ltd. Şti.

Mahir Bilişim San.Tic.Ltd.Şti firmamızda çalışmak üzere deneyimli Bilişim sektörüne, Network ürün portföyüne hakim saha da ve/veya şirket içi tam gün çalışacak satış geliştirme sorumlusu ile yolumuza devam etmek istiyoruz...

İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN BİZLERE ULAŞIN 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Eka Pano Ve Kabin Sistemleri

İkitelli'deki Firmamıza; *İşini sahiplenebilen, düzenli çalışan, *Askerlik sorunu olmayan, *Sürücülü press hattından anlayan presçiler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akdogan Promosyon

İstoç ticaret merkezinde, promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza, Bayi oluşturmak için çalışma yapabileceğimiz, Müşteri portföyü oluşturabilecek, Müşteri araştırması yapabilecek, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, iletişim gücü yük..

İstanbul Avrupa / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

5 YILDIZLI OTELLER VE SOSYAL TESİSLERDE ÇALIŞABİLECEK BULAŞIKÇILAR ALINACAKTIR... * GÜNLÜK VE HAFTALIK İŞLERDE ÇALIŞABİLECEK * TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ * BAY BULAÇIKCI * İSTANBUL AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN ARKADAŞLARI BEKLİYO..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Saporı Gıda Ve Kozmetik Tic İth İhr Ltd

BAY SRC BELGELİ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN SİGARA İÇMEYENLER, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLANLAR VE İKAMETGAHI YAKIN OLANLAR TERCİH SEBEBİDİR. ÜCRET GÖRÜŞME ESNASINDA GÖRÜŞÜLECEK OLUP , PİYASA ŞARTLARININ ÜZERİNDEDİR. MAAŞ + SODEXHO + SSK..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Saporı Gıda Ve Kozmetik Tic İth İhr Ltd

LOGO MUHASEBE PROGRAMI VE OFFICE PROGLAMLARI BİLEN BAY/BAYAN SİGARA İÇMEYEN ADAYLAR TERCİH SEBEBİDİR. SSK VE SODEXHO..