İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa

Yayıncılık ve Eğitim Danışmanlığı Sektöründe hizmet veren firmamızda tam zamanlı çalışacak temizlik personeli aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER Dış görünüşüne ve hijyene önem veren Temiz ve düzenli, sorumluluk sahibi  İnsan ilişkilerinde uyumlu ve güleryüzlü 25-45 yaşla..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Önder Cam

iletişim kabiliyeti yüksek kendine güveni yüksek saha da görev alacak Pazarlama Ve Satış Temsilcileri aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Esenyurt TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

BAHÇEŞEHİR DE SERVİSLİ ŞANTİYE PROJESİ; 1500 + AGİ + SERVİS + YEMEK SEFAKÖY, CENNET, KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR,ESENYURT BÖLGELERİNDEN ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. TUNCAY TOPRAK 0212 216 08 56 0533 031 01 05..

İstanbul Avrupa / Esenyurt TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

BAHÇEŞEHİR DE SERVİSLİ ŞANTİYE PROJESİ; 1700 + AGİ + SERVİS + YEMEK SEFAKÖY, CENNET, KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR,ESENYURT BÖLGELERİNDEN ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN ŞANTİYESİ TAMAMLANMAKTA OLAN SİTE PROJESİNDE GÖREV YAPACAK, SERVİS İSTİKAMETİNE UYGUN, AMİRLİK KONUSUND..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

SEFAKÖY E5 ÜZERİNDE OTEL PROJESİ; 1620 TL + YEMEK SEFAKÖY E5 TE BULUNAN OTEL PROJEMİZE; 8 SAATLİK VARDİYA DÜZENİNDE GÖREV YAPACAK, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, 22 / 36 YAŞ ARALIĞINDA, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. İRTİBAT; TUNCAY TOP..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

KAZEM GÜVENLİKLE FIRSAT AYAĞINIZA GELDİ !!!!! İŞ ARAYANLARA MÜKEMMEL FIIRSAT!!! ÜMRANİYE-GEBZE-BATI ATAŞEHİR-ESENYURT TA BULUNAN PROJELERİMİZE ÇOK ÇOK ACELEEE!!!! KİMLİKSİZ VE SERTİFİKALI GÖZETİM DANIŞMANLARI ALINACAKTIR HEMEN BİZE ULAŞIN VAKİT KAYBETMEDEN ARAYIN PROJELERİMİZDE YERİNİ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

BEŞİKTAŞ' TA PLAZA; 1355 TL NET + 185 TL NAKİT YOL + AGİ + YEMEK BEŞİKTAŞTA BULUNAN PLAZA PROJEMİZE; SABAH 08:00 AKŞAM 20:00 4 GÜNDÜZ 2 İZİN DÜZENİNDE GÖREV YAPACAK, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, 22 / 40 YAŞ ARALIĞINDA, BAY GÜVENLİK GÖ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARDAN BİZLERE ULAŞIN 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Upi Trans Dış Tic. A. Ş

Şirketimiz bünyesinde operasyon da çalıştırılmak üzere 4 yıllık Lojistik mezunu alanında kendini geliştirmiş ve öğrenmeye açık, 25 yaşını aşmamış en az 1 yabancı Dil bilen eleman aranmaktadır. Esenyurt ve Yakınların da oturanlar tercihimizdir. Resimli CV ile müracaatlara öncelik tanınacaktır. Detay..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğ..