İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

Danışmanlığını Yapmış Olduğumuz Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firması için Hızla büyüyen yapımızda görevlendirilmek üzere;..

İzmir / Karabağlar Aksoy Akdoor

ÇELİK KAPI İÇ ODA KAPI SHOWROOMUNDA ÇALIŞICAK WORD.EXCEL VE ALSA PROGRAMI BİLEN BAYAN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR...

İzmir / Menderes Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde MENDERES'de bulunan "Fabrika Güvenliği" projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. BAY, Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, 1 kişilik projenin sorumluluklarını yerine getirebilecek, Askerliğini yapmış,..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Genel Nitelikler: • Sanayi sektöründe, üretimde en az 2 yıl iş deneyimine sahip • Meslek lisesi kimya bölümü mezunu • Tercihen forklift ehliyetine sahip • Ekip çalışmasına yatkın • Dikkatli, düzenli, temiz ve disiplinli • Çalışkan, yoğun çalışm..

İzmir / Buca Özer Muhasebe

BİLANÇO DEFTERİ TUTABİLEN MALİ MUŞAVİR VEYA MALİ MÜŞAVİRE EŞ DEĞER BÜRODA ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN ELEMAN ARIYORUZ..

İzmir / Bornova Çimstone

Genel Nitelikler: Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde "Kalite Kontrol Elemanı" aranmaktadır. •Meslek Lisesi mezunu (tercihen..

İzmir / Karabağlar Altun Emlak İzmir

YEŞİLYURT VE BÖLGESİNDE İKAMET EDEN DİKSİYONU DÜZGÜN ÇAY SERVİS VE OFİS TEMİZLİĞİ İLE İLGİLENECEK İŞ YOĞUNLUĞUNA GÖRE TELEFONLARADA BAKABİLECEK BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR..