İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulu Alsancak'da yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere "Fusion 360 Eğitmeni" alınacaktır.Aranan Nitelikler-Tercihen yetişkin guruplarında deney..

İzmir / Tümü Mir Global Lojistik

İş TanımıİŞKUR İşBaşı Eğitim Programı kapsamında Yetiştirilmek üzere, Saha Satış yapabilecek ve bu alanda kariyer hedefleyen, Her zaman yeni pazar ve müşteri arayışı içerisinde olacak,Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölü..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

İzmir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için DÖNEMSEL GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ aramaktayız. Aranan Nitelikler19 - 27 yaşları arasında, En az ön lisans mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, Ta..

İzmir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıMal kabul, kontrol, raflama ve sipariş hazırlama pozisyonları açıktır.Aranan Nitelikler Tercihen askerliğini yapmış yine tercihen forklift ehliyeti olan 2 arkadaşı bünyemize katmak istiyoruz. Takım ruhuna inanan ve geçimli insanların o..

İş TanımıTürkiye genelinde sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; tecrübeli veya yetiştirilmek üzere,Aranan Nitelikler En az ön lisans mezunu, 19-27 yaş aralığında, Ehliyetli veya ehliyetsiz, ..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDünyanın lider GSM operatörü "VODAFONE"un  Kurumsal satış Kanalı olan  Bemar İletişim bünyesinde Satış kadrosunda yer alacak Takım Arkadaşları aramaktayız. Görev Tanımı : -Kurumsal Satış Danışmanı, sorumlu olduğu bölgedeki  mevcut kurumsal müşteri por..

İzmir / Tümü Kafe Pi Group

İş TanımıKafe Pi Group olarak; Yaz Dönemi süresince iZMİR - ÇEŞME lokasyonlarımızda bizimle çalışacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.   Kafe Pi İzmir Çeşme lokasyonunda görev alabilecek, Meslek Yüksekokuların..

İş TanımıTurizm sektöründeki 18 yıllık deneyimi, yenilikçi ve lider kimliği ile bilinen Ilıca Hotel SPA & Wellness Thermal Resort bünyesinde çalışmak üzere takım arkadaşları aramaktayız. En az 1 Yıl Deneyimli (Komi-Barboy) ..