İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İZMİR TORBALI' da yeni açılacak TORBALI KİPA GARAJ FLO mağazasın..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; Yeni açılacak olan SÖKE PRİENE GARAJ FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASA SORUMLUSU..

İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; AYDIN SÖKE' de yeni açılacak SÖKE PRİENE GARAJ FLO mağazasında g..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İZMİR NOVADA OUTLET AVM' de yeni açılacak FLO mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

İş TanımıHizmet verdiğimiz sektöründe lider alkollü içeçek firmasının, Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim Teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması..

İş TanımıSüt Ürünleri Sektöründe hizmet veren ve sektöründe lider olan şirketimize başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için ayrıca veri bankasından da faydalanılmakt..

İş TanımıHizmet verdiğimiz içecek sektörünün lideri olan firmanın yeni çıkan ürününün tanıtımını ve tattırımını yapacak ekibin sorumluluğunu alarak takım çalışmasını oluşturmak.Aranan NiteliklerTercihen devam zorunluluğu olmayan üniversite öğre..

İş TanımıHizmet verdiğimiz sektöründe lider firma için, rut planları dahilinde market ziyaretleri gerçekleştirerek tanzim teşhir çalışmalarını yürütebilecek Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, ..

İş TanımıHizmet verdiğimiz beyaz eşya sektörünün lider markası için, İzmir bölgesinde görevlendirilmek üzere, Rut planı dahilinde mağaza ziyaretleri gerçekleştirmek, Bayilerdeki tanzim teşhir çalışmalarını yürütmek, Günlük raporlamalarını üs..

İş Tanımıİzmir'de ikamet eden ve teknik çeviri konusunda deneyimli,İngilizce-Türkçe dil çiftinde sözlü tercüme yapabilecek tercümanlar aramaktayız.Aranan Niteliklerİleri seviyede İngilizce-Türkçe dilbilgisiTeknik çeviri deneyimi olan (Ter..