İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımı70 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul,İzmir,Mersin ofislerimizde görevlendirilmek üzere Lojistik Satış Sorumlusu arayışımız vardır.     * Şirketin satış hedeflerine ulaşmak için şirket..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıizmir Çeşme Bölgesinde Sezonluk Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   -İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilmesinden sorumlu olacak..

İzmir / Tümü TAKEV OKULLARI

İş TanımıTAKEV Okulları Narlıdere Şubesi’ nde görevlendirilmek üzere, Muhasebe Elemanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler-Netsis 7-Entegre W3 programını iyi düzeyde kullanabilen -Netsis İnsan kaynakları (bordro, puantaj, perso..

İş Tanımıİzmir'de bulunan Teknik Servisimize Elektronik konusunda deneyimli Cep Telefonu tamiri bilen Teknisyen aranmaktadır.Aranan NiteliklerCep Telefonu tamirinden anlayan, Tercihen Elektrik/Elektronik mezunu, 20-35 yaş arasın..

İş Tanımı Verilen rut dahilinde düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak Ürün bulunurluğunu (penetrasyon) sağlamak ve takip etmek Reyon düzeni ve kontrolünden sorumlu olmak Planlanan aktiviteleri uygulamak, gerekli durumlarda mağazalarda akti..

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2016 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özel..

İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş Tanımıİzmir ofisimizde görev alacak, kendini geliştirmeye açık, dinamik bir ekibin parçası olmak isteyecek  lojistik operasyon elemanı aramaktayız     Denizyolu ve Havayolu için İthalat ve Ihracat dosyalarının takibini yapmak    Müşt..

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2016 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini..

İş TanımıTürkiye’nin ilk ve tek özel ada otelinde A+ misafir portföyüne sahip, özenle ve ince detaylar düşünülerek; kişiye özel tatil yaklaşımıyla çalışan otelimize Kat Hizmetleri Departmanında görev almak üzere tüm yıl veya yarı zamanlı için takım arkadaşları aranmakta..