İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

İş TanımıGARSON Genel nitelikler:   25-35 Yaş aralığında, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, Dış görünümüne önem veren, Güler yüzlü, prezantabl İnsan ilişkileri ku..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıÇeşme ve Alaçatı çevresinde sektörde öncü akıllıev projesi için üye işyeri ziyareti yapacak grup halinde çalışacak bay ve bayan personeller aranmaktadır. Çeşme ve bölgesindeki mekanlar firma hakkında müşterilere bilgi vermek kaydı ile gezilecek ve nokt..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

İş Tanımı  Avrupa' nın teknoloji üssü Vestel Müşteri Hizmetleri bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.   Cep telefonu ve tablet onarımını yapmak Tüketiciye..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanı olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın depolarında görevlendirmek üzere Dönemsel/Part Time Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.   Depoya gelen ürünlerin boşaltılması, Mağazadaki veya depodaki ürün..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Türkiye geneli mağazalarında; kasada görevlendirilecek ve  paketleme yapabilecek part time takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler..

İzmir / Tümü DPP

İş TanımıŞirketimiz tarafından Planlaması yapılmakta olan yayınların satış kanallarında teşhir ederek, transfer ve talep sistemi ile bulunurluluğunu sağlamak ve maksimum satış ile minimum iadeyi elde etmek.Aranan Nitelikler*Üniversite ya da MYO..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; Yeni açılacak olan TORBALI KİPA GARAJ  FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASA SORUMLUSU..