İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektörde köklü bir eğitim kurumunun kampüslerinde görev almak üzere "Satış Danışmanları" aramaktayız.Aranan Nitelikler- En az lise mezunu, -Tercihen mağazacılık deneyimi olan, - Ekim sonuna kadar çalışabilecek, ..

İzmir / Tümü ece iş çözümleri

İş TanımıSatışını gerçekleştirdiğimiz ders kitaplarının tanıtımını dönemsel olarak yaparak İstanbul (Avrupa, Anadolu), İzmir, Ankara, Bursa, Adana’ da okul ziyaretleri gerçekleştirip branş öğretmenlerine ilgili ders kitaplarını bırakıp iletişim bilgilerini gün sonunda G..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-50 yaş arası,  - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mezunu..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Asgari Lise Mezunu, - Kesinlikle halen İzmir'de ikamet eden ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mez..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en z..

İzmir / Tümü EYFEL PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektörün öncülerinden olan Türkiyede 300 satış mağazası olan Eyfel Parfüm firmamız için aşağıdaki özelliklere sahip satış temsilcisi aranmaktadır.   1-Mağazaya gelen müşterilerin düzgün bir şekilde karşılanması 2-Müşteri taleplerinin ..

İş TanımıBu bir GENEL BAŞVURU ilanı olup belli bir pozisyona yönelik olarak yayınlanmamıştır. Finansinvest'de niteliklerinize uygun bir pozisyon oluşması durumunda sizinle temasa geçilecektir. Tüm başvurular tarafımızca gizli tutulmaktadır. Göstermiş olduğunuz ilg..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en z..