İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi
İzmir / Karşıyaka Ronesans Mantolama

Belgeli mantolama elamanları aranmakdadır. 3000 maaş + ssk + yemek izmir karşıyaka..

Yalıtım İzolasyon ve İç Dekorasyon Firmamıza Üretimde Çalışacak Personel Aranmaktadır...

İZMİR URLA-BALIKLIOVA köyündeki mermer ocak ve fabrikasında çalışmak üzere vasıflı-vasıfsız işçi aranmaktadır. not: detayları irtibat numarasını arayıp öğrenebilirsiniz...

Sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamızda çalıştırılmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır. Nitelikler: − En az ilköğretim tercihen MYO mezunu olmak. − Tercihen en az 2 yıl sektör deneyimi olmak. − Erkek adaylar için askerlik görev..

İzmir / Buca Ata Ticaret

UN ÜRETİMİNDE ÇALIŞACAK KARABAĞLAR, BUCA ,ŞİRİNYER , GEDİZ, GAZİEMİR VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN 25-35 YAŞ ARASI ERKEK PERSONEL ALINACAKTIR. SGK+YEMEK+MESAİ + MAAŞ..

PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI ( AYDINLATMA DİREĞİ, KENT MOBİLYALARI, AHŞAP VE METAL ÇOCUK OYUN GRUBU, DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ ) ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA TORNACI ALIMI YAPILACAKTIR. MANUEL TORNA KULLANABİLEN TEKNİK RESİM OKUYABİLEN GEREKTİĞİNDE FAZLA MESAİ ÇALIŞMASI YAPABİLE..

PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI ( AYDINLATMA DİREĞİ, KENT MOBİLYALARI, AHŞAP VE METAL ÇOCUK OYUN GRUBU, DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ ) ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA KAYNAKÇI ALIMI YAPILACAKTIR. GAZ ALTI VE ARGON KAYNAĞI ALANINDA TECRÜBELİ TEKNİK RESİM OKUYABİLEN GEREKTİĞİNDE FAZLA MESA..

İzmir / Bornova Daıkın

daıkın klima yetkili servisinde montaj tamir bakım teknikeri aramaktayız..

Üniversitelerin idari ve İktisadi Bilimler bölümlerinden mezun, İletişimi kuvvetli, iş konsantrasyonu yüksek,  Muhasebe konusunda tecrübeli, MS Office Excel programını iyi derecede kullanabilen, Sorumluluk sahibi, analitik düşünen, dikkatli ve titiz çalışan, detaylara önem ve..

İzmir / Bornova Özgü İdari Hizmetler

Yapı sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için, mağaza yenileme çalışmalarında yer alacak depo personelleri aramaktayız. İletişim İçin; Başak Kocatepe: 05532699499..