İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi

Metal ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere 25-45 yaş aralığına askerlik hizmetini tamamlamış karşıyaka ve çiğli de ikamet eden bay vasıfsız personeller alınacaktır...

FİRMAMIZIN ASANSÖR KABİN İMALATINDA ÇALIŞABİLECEK VASIFLI / VASIFSIZ İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Karabağlar Ozser Mutfak Ekipmanları

YETKİLİ SERVİSE NETSİS MUHASEBE PROGRAMI BİLEN OFFİCE EVRAK İŞLERİ İLE İLGİLENECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI..

Verda soğutma ısıtma limited şirketimize; ehliyetli askerliğini yapmış src psikoteknik belgelerine sahip, müşteri karışılama, satış esnasında malzemelerin verilmesi, araçlara teslim edilmesi, gelen malzemelerin indirilip bindirilmesi, şirket dışına malzeme sevk edilmesine yardımcı personel alınacakt..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

2007' de İzmir' de kurulan ve 2011 yılından beri Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi' nde talaşlı üretim ve makine yedek parça alanında faaliyet gösteren DEMAŞ MAKİNA firmamıza aşağıdaki niteliklere uygun KAYNAKÇI çalışma arkadaşları alınacaktır. Genel Özellikler: - TIG (Argo..

İzmir / Karabağlar Bk Aydınlatma Sanayi Ve Ticaret

ACİL OLARAK AYDINLATMA FABRİKASINDA ÇALIŞACAK BAY - BAYAN VASIFLI / VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR..

İzmir / Menemen Mavi Yeşil Plastik

Menemen'deki hurda geri dönüşüm fabrikasına vasıfsız erkek elemanlar alınacaktır...

Havacılık sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimizde, uygun pozisyonlarda değerlendirilecek engelli personeller aramaktayız. •Tercihen en az lise mezunu, •Ekip çalışmasına yatkın, •İnsan ilişkilerinde başarılı ve dışa dönük, •Bay, bayan; çalışma arkadaşları a..

İzmir / Bornova İlim Makina

MERHABA ARKADAŞLAR ŞİRKETİMİZ BORNOVA -HURDACILAR SİTESİN DE BOBCAT İŞ MAKİNALARI VE DEUTZ MOTORLARIN EGE BÖLGE YETKİLİ BAYİ VE SERVİSİDİR. FİRMAMIZ BU MAKİNALARIN DIŞIN DA LİEBHERR BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İŞ MAKİNASI-JENERATÖR VE TEKNE MOTORLARINA HİZMET VERMEKTEDİR. ..

İzmir / Urla Ayazoğlu Aktaş Mermer

URLA BALIKLIOVA'DA Kİ MERMER OCAĞINDA ÇALIŞMAK ÜZERE VASIFLI ELEMAN ARANMAKTADIR. URLA BALIKLIOVA'DA Kİ MERMER OCAĞI FABRİKASINDA ÇALIŞMAK ÜZERE VASIFSIZ ELEMAN ARANMAKTADIR...