İzmir Mühendis İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Mühendis
İzmir / Tümü Günfar İnşaat

İş Tanımı ÇANAKKALE, BALIKESİR, İZMİR, MANİSA illerinde çalışabilecek, sanat yapıları ve köprü inşaatı projelerimizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip  *MS OFFİCE VE AUTOCAD PROGRAMLARINA HAKİM *ŞANTİYE SAHA YÖNETİMİ KOORDİNASYONUN DA YETKİN *KEŞİF, METR..

İzmir / Buca Morsa Cyberg Ortopedi

Medikal sektörde faaliyet gösteren firmamızın Ortopedik ürünlerinin (Soft Ortezler ; korseler, polietilen ortezler, dizlikler v.s.) geliştirilmesi ve yeni ürün tasarımların yapılmasında araştırma geliştirme faaliyetlerine katkı verebilecek * Tercihen Üniversitelerin Ürün Tasarımı / Endü..

İzmir / Aliağa Elte Mühendislik

Rafineri projesinde elektrik ve enstruman montaji kapsaminda kalite prosedurlerinin uygulanmasini ve takibini yapacak , inspection ve kalite dokumanlarini hazirlayacak ,endustriyel projelerde saha tecrubesi olan, dinamik, analitik dusunce yapisina sahip olan , takim calismasina uyum saglayan , ele..

İzmir / Konak Kadim Asansör Petrol

Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, şantiyelerimizde aktif olarak çalışa bilecek, Asansör alanında tecrübeli veya tecrübesiz, Seyahat engeli olmayan, Dinamik, sorumluluk sahibi, iletişim ve organizasyon becerisi yüksek makine mühendisi alınacaktır...

İzmir / Bornova Emsaş Aş

Manisa-Muradiye Organize Sanayi Bölgesinde yer alan, Isıtma ve Soğutma Sistemleri alanında üretim yapan firmamıza; -Üniversitelerin Elektronik, Elektrik-Elektronik veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun, -Minimum 3 Yıl iş deneyimine sahip, -Yazılım konusunda te..

Çevre, Test ve Analiz laboratuvarımızda görevlendirilmek üzere *Üniversitelerin 4 yıllık makine mühendisliği bölümlerinden mezun *Ofis programlarını iyi bilen *Tercihen 17025 kalite sistemi, akreditasyon konularında bilgili *Diksiyonu düzgün *Bornova,karşıyak..

İzmir / Bornova Periyodik Kontrol

İnşaat Firmamızda mevcut projelerimizin,ofis,şantiye,tapu,belediye işlerinin takibini yapacak genelde ofis ortamında çalışacak yetiştirilmek üzere (yeni mezunu da olabilir)bayan İnşaat Mühendisi/Mimar alınacaktır. Mesai Saatleri:Hafta içi 08:30-18:00 Cumartesi pazar çalışmamız yoktur...

İzmir / Bornova Yetos Gıda

Hazır gıda (hazır tost, soğuk sandviç , vs.) konusunda deneyimli üretim bölümünün sorumluluğunu üstlenecek tecrübeli bayan gıda mühendisi arıyoruz Bornova da ikamet edenler tercih sebebidir Çalışma koşulları mülakatta detaylı görüşülecektir...

İzmir / Kemalpaşa Dikkaya Teknik Malzemeler

- Üretim planına uygun olarak kalite, üretkenlik, disiplin ve gerekliliklere uygun üretimi gerçekleştirmek - Üretim süreci verimliliğini artıracak çalışmalar/geliştirmeler yapmak - Üretim temposunu etkileyen problemlerin analizini yaparak bu problemlerin çözülmesini sağlama..

Türkiye’de ilklerin öncüsü Yaşar Topluluğu, Pınar Süt Mamülleri Sanayi A.Ş. İzmir Fabrikasında görevlendirilmek üzere VARDİYA MÜHENDİSİ aramaktadır. Genel Nitelikler; • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, • İyi derecede İngilizce bilen, • Ms..