İzmir Mühendis İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Mühendis
İzmir / Kemalpaşa VOLT ELEKTRİK MOTOR

• Üniversitelerin Makine veya Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun, • Solidworks-Ansys programlarını kullanabilen, • Tercihen ürün geliştirme ve yeni ürün devreye alma konularında deneyimli, • İyi derecede İngilizce bilen, • İyi derecede MS Office Programlarını bilen,..

İzmir / Kemalpaşa Izoreel Kompozit

Makine mühendisliği mezunu. Çizim ve tasarım kabiliyeti olan, temel mühendislik konularına hakim, proje takibi yapabilecek enerjik bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Kemalpaşa, Ulucak ya da Bornova civarında oturuyor olması tercih sebebimiz olacaktır. Öğrenmeye açık, enerjik, motivasyonu yüksek, yaratı..

İzmir / Bornova Ekinci Makine

ASFALT SİLİNDİRLERİ - PERSONEL YÜKSELTİCİLERİ YETKİLİ SERVİSİMİZDE SERVİS YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...

İzmir / Konak Ggs Elektronik Güvenlik

TECRÜBELİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK,BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ ALINACAKTIR -ELEKTRİK ELEKTRONİK ZAYIF AKIM KONULARINDA TECRÜBELİ ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN -EKİP YÖNETME VE TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU -İYİ DERECEDE ARAÇ KULLANABİLEN -KENT GÜVEMNLİK YÖNETİ..

İzmir / Gaziemir Dezega

Yabancı bir fabrika için Bakim Mühendisi araniyor..

İzmir / Bayraklı Aküp Mühendislik

Şirketimizin yapımını üstlendiği İZSU İŞİ Şantiyesinde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, En az 5 yıl tecrübesi olan (Autocad ve MS office programlarını iyi kullanabilen,) Kesin hesap, hakediş, keşif ve metraj hazırlama konul..

İzmir / Menderes Liva Grup

Paratoner ve Topraklama ekipmanları üretimi yapan firmamızda en az 5-6 yıl iş deneyimi olan Elektrik Mühendisleri aramaktayız, askerliğini yapmış adaylar aramaktayız. Cinsiyet için Kadın - Erkek farketmez ama Kadın personel tercih sebebidir...

İzmir / Bornova Ada Mühendislik

Doğalgaz tesisatı,kat kaloriferi ,sıhhi tesisat,yangın tesisatı ve diğer mekanik gruplarda faaliyet veren firmamıza (tercihen doğalgaz yetki belgesi olan) aktif araç kullanabilen ,organizasyon ve proje bölümünde görev alıcak makine mühendisi alinacaktır..

Firmamızın statik proje departmanında görevlendirilmek üzere, - Mesleki bilgisayar programlarına hakim, - İzmir'de ikamet eden, -Tercihen iyi derecede ingilizce bilen ve araç kullanabilen, - Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış, ..

İzmir / Karabağlar Turmed Hastane Malzemeleri

FABRİKAMIZDA KALİTE KONTROL İŞ GÜVENLİĞİ VE BELGELENDİRME İŞLERİNİ KONTROL EDEBİLECEK KİŞİLER ALINACAKTIR..