İzmir Mühendis İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Mühendis
İzmir / Bayraklı Siber Elektromekanik

Mesleğinde en az 10 yıl deneyimli AutoCAD kullanmayı bilen Proje üzerinden keşif, metraj ve ihale dosyası hazırlayabilen Şantiye tecrübesi olan Tesisat, Isıtma, Soğutma, Yangın, Havalandırma gibi sistemlere hakim Otel, AVM, Hastane, Konut gibi proje uygulamarında deneyi..

İzmir / Bayraklı Siber Elektromekanik

Mesleğinde en az 10 yıl deneyimli AutoCAD kullanmayı bilen Proje üzerinden keşif, metraj ve ihale dosyası hazırlayabilen Şantiye tecrübesi olan Kuvvetli akım ve Zayıf akım sistemlerine hakim Otel, AVM, Hastane, Konut gibi proje uygulamarında deneyimli Tercihen yab..

İzmir / Konak Cn Enerji

Üniversitelerin elektrik veya elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun, gelişime ve takım çalışmasına yatkın, iyi seviyede ingilizce bilen, autocad ve ofis programlarına hakim, askerlik engeli bulunmayan, 32 yaşını aşmamış ,B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanan, seyahat ve mesai..

İzmir / Bornova Neon Makine

Neon Makine firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Planlama Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Neon Makine Üretim Planlama Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Karşıyaka Yüzyıl Yapı Denetim

Genel Nitelikler İnşaat Mühendisliği mezunu, Yapı denetimde inşaat kontrol mühendisi olarak çalışabilecek, Minimum 1 yıl şantiye tecrübesi olması, Ehliyet Sahibi (Aktif olarak araç kullanabilen), Karşıyaka, Bornova ve civarında ikamet etmesi tercih edilmektedi..