İzmir Mühendis İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Mühendis
İzmir / Kemalpaşa Dikkaya Teknik Malzemeler

- ÜRETİM HATALARININ AZALTILMASI KONUSUNDA PROSES KONTROL NOKTASINDA DENEYİMLİ - İSO 9001 - 14001 - OHSAS 18001 YÖNETİM SİSTEMLERİ STANDARTLARINDA TECRÜBELİ - TEDARİKÇİ,KALİTE GELİŞTİRME DENEYİMİ OLAN - MS OFİS UYGULAMALARINA HAKİM - İŞ TAKİBİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ YÜKSEK...

İzmir / Menderes İlke Soğutma Ltd. Şti

Şirketimiz bünyesinde uzun süreli çalışma hedefli M1 ADANA Real projesinde görev alacak, sonrasında İzmir merkez ofiste devam edecektir. GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Adana da yapımını üstlendiği M1 Adana Real Projesi'nde görevlendirilmek üzere; • Üniversitelerin Makine Müh..

İzmir / Gaziemir Tünay Mobilya Ltd. Şti

Yatak ve Baza Üretimi Yapan Fabrikamıza; Üretim vb. pozisyonlarda en az 1 yıl tecrübeli, firmada yetiştirilmek üzere Endüstri Mühendisleri alınacaktır...

YENİ MEZUN VEYA DENEYİMLİ GIDA MÜHENDİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Merkezli Gıda İthalat-İhracat Şirketimiz Bünyesinde bulunan; İzmir'deki tesislerimizde yapılcak olan üretimden Sorumlu, Tam zamanlı Görev yapacak İyi derecede ALMANCA Bilen, Tercihen İthalat-İhracat konusunda deneyim sahibi, Yurtiçi-Yurtdışı Seyehat Engeli Bulu..

İzmir / Seferihisar Osman Zeybekoğlu Tarım

BAYİLIİK BELGESİ OLAN ZİRAT MÜHENDİSİ ALINACAKTIR...

İzmir / Tümü Seko

İzmir Çeşme ve çevresinde su şartlandırma kimyasalları, havuz ve arıtma ekipmanları satış pazarlamasında görevlendirilmek üzere en az B sınıfı ehliyetli, araç kullanabilen, autocad programına hakim, seyahate engeli olmayan, diksiyonu düzgün, tercihen satış pazarlama deneyimi olan çevre mühendisi ta..

İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

TALAŞLI İMALAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FABRİKAMIZA, KALİTE KONTROL KONUSUNDA EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ , ISO 9001 VE TS 1694 KALİTE ,ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ STANDARTALARINA VE SİSTEMİNE HAKİM, 8D , FMEA, SPC, MSA, APQ, PPPAP, KONULARINDA TECRÜBE SAHİBİ , ÜNİVERSİTE MEZUNU, İYİ DE..

İzmir / Bergama Yeşil Tarım

Ziraat mühendisi ve bitki koruma bölüm mezunu İlaç bayilik belgesi olan Aktif araç kullanabilen Fide satışı yapabilen Askerliğini yapan erkek aday için..