İzmir Mühendis İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Mühendis

Çevre, Test ve Analiz laboratuvarımızda görevlendirilmek üzere *Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik mühendisliği bölümlerinden mezun *Ofis programlarını iyi bilen *Tercihen 17025 kalite sistemi, akreditasyon konularında bilgili *Diksiyonu düzgün *Bornova,karşıy..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz %100 yabancı sermayeli firmamız için Ziraat Mühendisi aramaktayız. Genel Nitelikler •Üniversitelerin Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun, •Minimum 3 yıl benzer pozisyonda çalışmış, •Tercihen Fimugasyon sertifikası olan, •E..

İzmir / Bornova Hamza Şahin Yapı Denetim

Yapı denetim firmamıza part time veya serbest zamanlı çalışma koşullarıyla * Proje ve Uygulama Denetçisi Elektrik Mühendisi * Kontrol Elektrik Mühendisi alınacaktır. İzmir'de ikamet etmek zorunludur...

İzmir / Bornova Hamza Şahin Yapı Denetim

Yapı denetim firmamızda saha kontrol mühendisi olarak çalışacak inşaat mühendisi alınacaktır. İzmir'de ikamet etmek ve aktif olarak araç kullanmak zorunludur...

İzmir / Gaziemir İzmak Endüstriyel Mutfak

ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI, FABRİKAMIZ ÜRETİM BİRİMİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE, TASARIM VE KONSTRÜKSİYON ALANINDA EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ ''MAKİNE MÜHENDİSİ'' ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ..!..

İzmir / Karşıyaka Yüzyıl Yapı Denetim

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu, Sistemli çalışma ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, Sorumluluk sahibi ve disiplinli, Tercihen Araç kullanabilen, İŞ TANIMI 2001 yılından beri inşaat..

İzmir / Kemalpaşa Talat Elmas Ltd Şti

Kuru meyve üretimi ve ihracatı yapan firmamıza aşağıdaki niteliklerde Gıda Mühendisi aramaktayız. ***Kuru meyve (kaysı) sektöründe deneyimli, ***İngilizce bilen, ***Kalite yönetim sistemine ISO 22000, BRC konularına hakim, ***Bornova veya Kemalpaşada ikamet eden, ***E..

İzmir / Bornova Kor Yumurta

ORGANİK YUMURTA ÜRETİM VE PAZARLAMA ŞİRKETİMİZİN, PAKETLEME VE KALİTE KONTROL DEPARTMANINDA AKTİF ÇALIŞABİLECEK HACCEP VE BRC STANDARTLARINA HAİZ PERSONEL ALINACAKTIR İLGİNENLERİN ÖNCELİKLE SİSTEM ÜZERİNDEN CV GÖNDERMELERİ VE 436 61 72 NOLU TELEFONDAN TUĞBA HANIMDAN RANDEVU ALMALARI RİCA OLUNUR..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli şubesine şehir ve bölge planlamacı aramaktayız. Aranan Nitelikler; -Üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun, -Mesleki programlara hakim (tercihen Autocad ve Net..

İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

TALAŞLI İMALAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FABRİKAMIZA, KALİTE KONTROL KONUSUNDA EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ , ISO 9001 VE TS 1694 KALİTE ,ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ STANDARTALARINA VE SİSTEMİNE HAKİM, FMEA, SPC, MSA, APQ, PPPAP, KONULARINDA TECRÜBE SAHİBİ , ÜNİVERSİTE MEZUNU, İYİ DERECED..